Viața e o șansă – nu o lăsa să se piardă!
Viața e frumoasă – admir-o!
Viața e bucurie – gust-o din plin!
Viața e un vis – transformă-l în realitate!
Viața e o sfidare – înfrunt-o!
Viata e o datorie – împlinește-o!
Viața e un joc – joacă-l!
Viața e prețioasă – ai grijă de ea!
Viața e o bogăție – păzește-o!
Viața e dragoste – bucură-te de ea!
Viața e un mister – încearcă să-l pătrunzi!
Viața e o promisiune – n-o lăsa neîmplinită!
Viața e tristețe – treci peste ea!
Viața e un imn – cântă-l!
Viața e o luptă – accept-o!
Viața e o tragedie – fii tare!
Viata e o aventură – îndăznește să ți-o asumi!
Viața e fericire – fii astfel încât să o meriți!
Viața e viață – ocrotește-o!
Cred ca ai intrebat ca sa vezi cine sare in ajutor, nu.Si acum traiesti, deci nu vrei sa te sinucizi (fiindca nu ne-ai spus motivul).
Pentru ca ai o viata de trait. Viata este frumoasa! Iti recomand sa vizitezi, de urgenta, un psiholog. El te poate ajuta.
Sinuciderea niciodată nu a fost o opțiune. Cu sinuciderea nu se termină problemele ci abia se încep, sinucigașii au parte de mânia lui Dumnezeu pe când puteau avea parte de mila Lui. Sinucigașii ajung în iad, pe când fiecare poate alege să trăiască o veșnicie cu Dumnezeu. Alegerile noastre de acum ne determină viitorul.
Asta nu e solutia, nici daca ai cea mai mare problema din lume...
Totusi, sper ca nu vorbesti serios.
Nu ai motive, viata si asa e de ****; mai bine te sinucizi dao naibii, din partea mea te poti sinucide fara probleme si ai un like pe site-ul la protv de la mine cand apare stirea
De ce sa accepti o soarta de muncitor (servitor pentru altii)?! si apoi daca o accepti si iti lasi ineplinirea dorintelor pentru mai incolo (poate peste ani) atunci nu ar merita ca toti cei care nu au vrut sa te ajute ignorandu-te sau pur si simplu fancandu-ti mai mult rau decat bine sa sufere?! nu ar merita si ei o nedreptate?! pana la urma traim intr-o lume plina de nedreptati, de ce sa incerc sa fiu cel drept printre cei mai putin drepti?! nu m-ar ajuta cu nimic, iar pai probabil ca nici nu ar conta pentru ca as duce o viata normala(chiar daca doar in aparenta) iar pentru ceilalti n-ar insemna prea mult
Esti idiot/idioata? De ce sa te sinucizi? Ai o viata de trait! Viata e frumoasa..chiar daca treci prin bine sau rau! Offf Doamne! Ce mai dai pe pamantu asta! i-auzi la el/ea! Sa se sinucida! Ia ma si stai alaturi de familie si traieste-ti viata cu bune si cu rele! mai le faci si necazuri parintilor! Ii distrugi de tot ..nu te gandesti putin la ai tai? Pe langa tine mor si ei cand aud ca te-ai sinucis! Ia si viziteaza un psiholog bai fato/baiatule!
Este, nu-i asa?! totusi cred ca doar in timpul liber te poti sinucide nu si altcandva
Toate cate-s in lume au bune si rele.Iar a te sinucide e un pacat de neiertat fata de Domnul, care nu te va primi la el daca faci asta.Asteapta si ai sa vezi binele. Daca vei trai cu credinta la Dumnezeu toata viata, te ve primi la el.In + nu stii cat de departe poti ajunge cand refuzi.Deci refuzi sinuciderea; asa ajungi departe cu cele bune.
E daaa.Te poti sinucide si in timpul meciului,si la serviciu,si la masa,si la scoala,si in parc, si in pat, si in timpul sexului, si in avion, si in tren.Oriundeee.Numai ai grija sa nu dai de gandit altora, pentru ca iti poate compromite actiunea.Eu nu iti dau sfaturi, ca nu vreau sa te am pe constiinta, da?
Auzi știi ceva? sinucide-te și gata faci un bine planetei ce atât crezi că numa tu ai o viață de rahat? păi noutăți! alții poate au o viață mai grea ca tine și nu fac cum faci tu oricum știi care e problema ta? DRAMA QUEEN! revino-ți odată dacă, cauți atenție noi deja ți-am acordat prea multă.
Întrebările de genul sinucidere se pun la psiholog sau psihiatrii în cazul tău nu într-o comunitate de useri.Ție îți place ca lumea să îți spună că ai nevoie de psihiatrii? serios ai o problemă gravă cu atenția suferi de ivizibilitate acută cred...și eu sunt invizibilă și nu mă deranjează PENTRU CĂ AȘA SUNT EU! nu mă dau rotundă, sau ca tine postez probleme cu sinuciderea pe net doar ca să am parte de atenție ai nevoie de o mare palmă de la cineva în momentul ăsta.
Corect, te poti sinucide :) nu avem nevoie de oameni ca tine, cu ganduri de genul. Lasa loc celor care apreciaza viata si abia mai au timp sa isi puna toate visurile in aplicare.
numai bine
http://visualeffect.org/
Nu sunt "Drama Queen" sunt realist, traim intr-o tara de rahat pentru ca prea multi cred in vorba "capul plecat sabia nu-l taie" prea multi oameni fara coloana vertebrala sau ****; daca ii impusti te cred nebun la fel daca vrei sa te sinucizi, daca poti observa toate nedreptatile din jurul tau nu crezi ca e datoria ta sa faci ceva?! uras oamenii care isi accepta soarta si spun ca lasa ca bine ca nu e mai rau, serios?! ia uite la altii cat de mult mai bine se poate, de ce sa accept sa taiesc intr-o lume in care altii isi permit orice iar eu sa ma chinui ca prostul sa le obtin?!
Păi atunci FĂ CEVA ÎN PRIVINȚA ASTA! nu sta și te plânge. Crezi că numai tu te chinui? dacă nu îți convine du-te în altă țară și fă bani nu te plânge ca un copil de 3 ani! dacă nu știi o limbă atunci e vina ta că nu ai învățat.Deci per total TU îți faci viața grea.Viața nu e grea dacă știi cum să o iei.Tu singur îți pui piedici. Dacă nu ai fost în stare să termini o școală și să ai un serviciu cât de cât ok e vina ta. Oricum nu mai sta și te plânge că nu rezolvi nimic cum am zis ai 3 ani?