| MadalinaCostea a întrebat:

Spuneti-mi niste "Stiati ca..." foarte interesante. Funda pentru cele mai bune. happy

Răspuns Câştigător
| Be3bitza a răspuns:

Aici poti gasi tot felul de Stiati ca... http://talusa1946.forumculture.net/t11639-stiati-ca2 :*

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna!
http://stiati-ca.com/
O seara buna:)

| MBG a răspuns:

Pai majoritatea ti-au dat cam mult de citit...Eu iti dau un sfat, uita-te aici:
http://www.youtube.com/user/curiosityland?feature=results_main
Asa doar stai si asculti... dar faci cum preferi...BAFTA!

╔═.♥.═══════╗
◣_◢ (MBG) ◣_◢
╚═══════.♥.═╝

| Mădă0611 a răspuns:

Iti dau de citit :))
Stiati ca in timpul somnului suntem paralizati? http://www.descopera.ro/......espre-vise
Stiati ca visele urate sunt esentiale pentru supravietuire?
http://www.descopera.ro/......e-stiintei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.clopotel.ro/enciclopedia/index_enciclopedie.php
Gasesti aici cate vrei :).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu sunt cam satul de chestii de-astea... adica sa tot scriu raspunsuri muncite si documentate, si niste cretini sa stearga intrebarile ca "irelevante". Asa ca tie o sa-ti fac doar un copy/paste, pe un raspuns de-al meu de acum o jumatete de ora, disparut doar pentru ca niste retardati au considerat o intrebare ca irelevanta si au raportat-o.
Dar inainte, sa te intreb ceva: stii ce e aia o efemerida?
Nuu? Cauta pe google! Sau intreaba pe TPU, mi-e perfect paralel. No' acum' raspunsul plagiat dupa mine insumi:
" Deci funda despre orice? hmmm, pai am face bine sa o meritam!
Hai sa nu vorbim despre nemurirea sufletului, dar sa taiem frunza la caini despre ziua de maine, un subiect la fel de interesant ca oricare altul:
Deci maine, 13 august, a 226-a zi din calendarul gregorian, e o zi unica, la fel ca oricare alta.
Atat de unica, incat in 1521 Tenochtitlan (aka Mexico City) e cucerit de cei o mie de conchistadori ai lui Hernan Cortes. stii tu, citatul ala cu "dau un cal pentru un regat" de data asta chiar a functionat (daca mai bagi si niste muschete pe langa cal, sa sperii aztecii).
Ca tot se apropie apocalipsa, si pe Discovery Samuel Jackson ne sperie cu tsunami, mega-furtuni si caderi de meteoriti ce ne vor praji ca pe niste dinozauri ce suntem, afla ca in 1898, tot pe 13 august, Carl Gustav Witt a descoperit primul asteroid cu potential de a cadea pe terra. 433 Eros il cheama, si ne iubeste tare, sper ca de la distanta, ha, ha, ha.
Si tot azi, ca vorbim de apocalipsa si mayasi, in 3114 BC, incepe calendarul mayas, dupa corelatia Lounsbury (asta e un tip de calculeaza diferentele de fus orar, ha, ha, ha)
Tot azi, in 1961, Berlinul a fost impartit in doua, de americani si rusi. Eu unul personal ma bucur, ca altminteri nu mai fredonam noi "We don't need no education" de pe albumul Walls.
Bagam si niste chestii amuzante?
In 13 august 1889 William Grey patenteaza telefonul cu fise. Cand ai vorbit matale ultima oara la un telefon cu fise? Ca eu tocmai am furat unul, de la o cabina parasita, ca cica e vintage si fac o gramada de bani cu el daca il vand la antichitati (avea vreo 10 fise de 5000 de lei, de-aia preistorici, de aluminiu, inauntru, ha, ha)
In 1913, Harry Brearley patenteaza azi inoxul. Wau, nu ne mai rugineste furculita-n gura! Chiar, stie careva de ce nu se fabrica si bani de inox?
In 1918 avem mai multe chestii interesante. BMW este infiintat in Germania, iar prima femeie soldat americana este primita in Marine Corps. GI Jane, ce mai!
Si in final, una din show-biz: desenul meu favorit, South Park, are primul episod lansat pe 13 august 1997.
care e desenul tau favorit? "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
1.Stiati ca?
Fluviul Yangtze este cel mai cunoscut din China. Dimensiunea si frumusetea sa sunt de-a dreptul spectaculoase.Pe malurile sale creste floarea de piatra, planta cu un continut bogat in calciu.
2.Stiati ca?
In India poti vedea pretutindeni HIBISCUS inflorit.Frumoasa floare de culoare rosie purtata in par de femei simbolizeaza in unele culturi disponibilitatea pentru casatorie, dar aceasta planta poate sa foloseasca la prepararea ceaiurilor.
3.Stiati ca?
Ceaiul este foarte popular in Japonia.In secolul al 12-lea, un preot Zen a descoperit beneficiile pe care ceaiul le aduce organismului.
Frunzele arborelui de ceai erau folosite pentru echilibrarea organismului, dar si pentru beneficiile pe care le ofera pielii.Acestea se datoreaza continutului bogat in minerale, inclusiv zinc.
4.Stiati ca?
Primele absorbante au fost vandute la sfarsitul anilor 1890? Ele au fost create in special pentru actrite si dansatoare.De atunci, au inceput sa fie vandute femeilor din intrega lume.
5.Stiati ca?
La inceputul secolului al 20-lea, moda impunea femeilor indepartarea parului de pe picioare si in zona axiala
Motivul? Pentru prima oara dupa aproape 2000 de ani, femeile purtau rochii si fuste pana la genunchi.
Te pup!

| DanScutaru a răspuns:

Stiati ca doar oamenii si delfinii fac sex din placere?

| Queen15 a răspuns (pentru DanScutaru):

Am citit asta intr-o carte! rolling on the floor)