Povestile astea care ti le zic nu le-ai mai gasit niciunde le-am mai zis eu ieri, de 2 ori :d.
Deci 3 povesti am 2 spuse de bunici si una petrecuta de mine :p
Povestea mea : Era o zi de vara, noaptea pe la 12-1 si eu locuiesc in fata unui liceu, si ne-am decis ca noi care locuim acolo copii acum vero 6-7 ani sa dam un tur al scolii, scoala era mare, si eu fiind ce-l mai mic din grup am ramas in urma, si nu stiu ce mi-a venit sa ma uit sus pe scoala, si am observat ca se uita cineva la noi dar nu stiam ce e pentru ca nu ai vedeam fata, se vedea ca avea ceva pe cap. Stiu ca scoala are un paznic, dar nu cred ca un paznic intreg la minte sar urca pe scoala la ora 12-1 noaptea, poate sa stea in scoala sau in fata scoli ca este o banca:d.
Povesti spuse de bunici : Erau 2 susori, la tara si vroiau sa doarma pe holu casei. Ele s-au decis si s-au pus la somn pe holu casei. Una din fete a mai mica l-a visat pe varu ei care murise de ceva timp, si ea visandu-l devenise somnambula se ridicase din pat si plecase, cu o galeata in mana vrand sa mearga la fantana sa ia apa, la o fantana din sat. Poarta casei se deschisese, si nici caini nu mai latrau se asezara in cur si se uitau la ea. Ea era chemata de dracu sa o inece. Ajunge fata la fantana, si norocu ei ca a coborat un om cu un Aro, de pe panta ca fantana era pe panta. Si il cunoaste pe tata-l fetei si o intreaba ce face la ora aia acolo ca era tarziu 2-3 dimineata. Ea ai raspunde ca venise cu varu ei sa ia apa. El stiind de varu ei ca a murit a traso de langa fantana si a bagat-o in masina. Cand dadea sa urce panta, dracu nu il lasa sa urce tragea masina inapoi. Asa omu acela sa luptat cu dracu pana la ora 4 dimineata cand s-au trezit cocosi. A duso pe fata acasa, ia povestit la parinti fetei ce sa intanplat. A 2 zi ei s-au mutat din casa, si au daramato sub casa erau niste galbeni blestemati ... Poveste spusa de bunici mei :d.
Si mai era una tot la tara, un om a fost lu-at tot asa de dracu si dus la un izvor pe dealuri, si se chinuia dracu sa il inece cu o cana suna absurd dar asa este, si se chinuie pana apare un om cu caruta si il striga : ce faci acolo, el raspunde ca incearca sa bea apa, si omul acela care era posedat de dracu a ramas cu gura deschisa paralizat.
Buna!
Sunt o gramada aici,
http://spectrul-realitatii.forum-gratuit.ro/f1-povesti-de-groaza
Te pup!
Neah,dacă vrei poveşti de groaza poţi să cauţi filme, dar am şi eu o poveste desigur nu-i cea mai reuşită dar ţio zic..Era seară şi părinţii mă lasaseră singură acasă(ei erau plecați în orașul vecin),în acea seară eu am decis să privesc un film de groază.Lam privit, dupa ai am strănutat, și la un moment dat cineva mia răspuns„fii sănătoasă". Eram foarte speriată și chiar dacă am vrus sa mă duc la primul etaj să beau apă nu am fost, mi-am aprins lumina în cameră și am decis să ascult muzică.În acea noapte somn nu am mai avut, dar totușinu am aflat cine mia răspuns atunci.
Da :O baga id meu sa-mi povestesti mai bine neymar_elvis15
dragosh009 întreabă:
KiduuTaw întreabă:
Yurisa întreabă: