| тøхх a întrebat:

Spuneti-mi si mie cateva intamplari amuzante care vi s-au intamplat.Sau intamplari funny din viata voastra.happy Va spun si eu cateva : odata eram cu o fata si i-am zis sa ma filmeze ca sar gardu` unei femei rolling on the floor si cand am cazut in curte la ea am mers eu cativa pasi inainte si pe urma am mai stat putin atunc ea mi-a zis ca vine o masina si cand sa, sar dp` gard direct in maini am picatlaughingrolling on the floor Sau... Unu`, un baiat intr-o seara s-a urcat intr-un pom si la ce sa va asteptati? a facut " trebuie mare " din el rolling on the floor)))))))) sa picam de ras) sau era sa ne fure niste barbati pe mine si pe ink 2 prietene, noroc` ca am fugit si ne-am pus mainile la ochi.

Răspuns Câştigător
| DreamDestroyed a răspuns:

Odata am fost la biserica sa ma imparatasesc si cand am intrat in biserica impreuna cu o prietena eu mi-am oprit telefonul sa nu sune iar prietena mea care e cam rapperita nu a vrut. La slujba totul a fost ok si cand sa ne impartasim exact cand era fata in fata cu parintele prietenei mele i-a sunat telefonul si a inceput sa cante melodia ai cu am p*** mare laughing nu sa mai dus niciodata la biserica

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

V-ati pus mainile la ochi si ei nu v-au mai gasit! laughing))

| mihaibrasov a răspuns:

Eu stiu cand am vomitat pe invatatoare...

| LifeFail a răspuns:

laughing)
foarte tarerolling on the floor
Sa iti spun si eu cea mai recenta intamplare a mea:
Eram la ora de istorie, o ora plictisitoare si stresanta si profa vroia sa ne asculte.Deschide catalogu' si ma ridica pe mine. Bineinteles ca nu stiam nimichee hee
Faza e ca era ceva cu "Turnul Severinului", da' la care eu: "Cum, doamna, Turnul Savarinului? "
Iti dai seama ca toata lumea a inceput sa radalaughing

Sau la o ora de mate, un coleg asa mai "mascariciul clasei" a inceput sa vorbeasca de unul singur. La care profa: "Iesi afara si intra dupa 5 minute ca dam test".
Iese el, trec 5 minute, dam testul(toata lumea uitase de el), se suna de iesire, la care el intra in clasa si zice: "Acu' pot sa intru?"
laughing)
Si pot sa continuirolling on the floor

| Radioactive a răspuns:

Era inainte de banchet, m-am dus acasa la o colega, cu vreo 4 ore inainte de a merge la restaurant. In fine, imi alesesem rochia cu 8 saptamana inainte, abia asteptam. Ne-am machiat noi, ne-am imbracat, ne-am prostit si a trecut timpul. Prietena mea era singura acasa, iar mama ei o pusese sa opreasca si ea masina de spalat(nu era ceva rau), pana au inceput sa se auda zgomote din baie. M-am dus eu sa vad ce era... masina scotea apa.Am alunecat pe gresie si m-am facut fleasca pe rochie. Imi venea sa mooor. Dadusem si o gramada de bani pe ea, era cu paiete si sclipici. Plangeam de nu ma mai opream. Era facuta in Italia. In fine, m-am imbracat in alta rochie, si cand am dat-o jos pe cea cu pricina, ghici ce scria pe eticheta?! Made in China! Vanzatoare mincinoasa! Acum rad cand imi aduc aminte, dar pe moment eram fuuuuuuuuurioasa! Am mentionat ca la banchet o alta colega a venit in rochie ca a mea, singura diferenta era culoarea! Masina de spalat a devenit cea mai buna prietena a mea! Daca nu era ea, as fi intrat in pamant de rusine cand vedeam pe alta ca mine! Pfffffffiu