Nu pot sa spun ca e paranormal dar pentru mine a fost infricosator
Eram in tabara la azuga, aproape 2 noaptea si stateam cu fetele in camera noastra facundu-ne de cap. O colega ne-a propus sa spunem povesti de groaza. Faza proasta a fost ca am stins lumina si tot ce aveam era o lanterna amarata. Ne-a povestit o fata despre un vis de-al ei cu o fantoma. Cei drept noi ii tot spuneam ca nu exista fantome si tot asa. Ei bine tocmai atunci s-a auzit o bufnitura pe hol... nici pe hol nu era lumina si cine sa fi umblat la 2 noaptea pe acolo. (e posibil sa se fi impidicat cineva acum de, noi zis sa ne culcam ca maine plecam acasa si sa fim odihnite. Dupa vreo 15 minute de la stingere, ne-am uitat toate pe fereastra si am vazut un fel de om, un chip ceva :-s. Toate eram treze si toate am vazut umbra sau ce o fi fost dar care dupa vreo 20 de secunde a disparut. A doua dimineata cand ne-am adunat toti, ghici ce vorbeau baietii; o umbra ciudata care a aparut la fereastra lor.Coincidenta?
Pei eram intr-o seara in baie si cand am aprins becul se facu lumina. Infricosator nu?
Deloc...
Nici nu ma asteptam sa fie , am fost sarcastic. Vad ca vrei sa pari smechera hai mai spune ceva :* poate ai sa ma impresionezi)
Pai...intro seara, a venit verisoara la o colega de-a mea, la 12 noaptea ea a disparut si dimineata i-a zis ca a vazut o fata cu parul pe fata, semana cu bloudy mary, si a tipat...pliktisitor,nu?
Si stii de cine s-a speriat colega mea? de mine! ca e cam credula... a fost ca la plasa de stele :d
Usgs întreabă:
corina_4591 întreabă:
Rockărița întreabă: