| Ladydy a întrebat:

Spuneti-mi si mie detalii despre selena marie gomez, nu dati siteuri!

5 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

Selena Gomez a fost nascuta si crescuta in Grand Prairie, Texas. Mama ei Amanda, (adesea cunoscuta sub numele de Mandy), Cornett este o italianca din Dallas, Texas si tatal ei, Ricardo Gomez, este din New Mexico. Mama Mandy a nascut-o pe Selena cand avea 16 ani, parintii ei divortand in 1997. Aproape 10 ani mai tarziu s-a recasatorit cu Brian Teefy. Selena este cunoscuta pentru rolul sau ca Alex Russo din serialul 'Wizards Of Waverly Place' si ca Mary din 'Another Cinderella Story'. Selena a semnat un contract cu Hollywood Records chiar inainte de cea de-a 16-a aniversare a sa. Albumul este asteptat in vara anului 2009.

Selena Gomez este cea mai buna prietena a lui Demi Lovato cu care are un spectacol pe Youtube numit "The Demi and Selena Show". Are 4 catei: Chip, Willy, Fina and Wallace, primul fiind adoptat dintr-un adapost de animale. Este o mare fana a lui Johnny Depp, totusi modelul ei fiind Rachel McAdams.

| CM7YRE a răspuns:

Selena Gomez
De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Selena Gomez
Selena Gomez - 10 octombrie 2009 (Beverly Hills)
Selena Gomez - 10 octombrie 2009 (Beverly Hills)
Informații generale
Nume naștere Selena Marie Gomez
Data și locul nașterii 22 iulie 1992 (1992-07-22) (18 ani)
Grand Prairie, Texas,
United States,
Gen muzical Pop,
Ocupație cântăreață,, actriță, scriitoare,
Ani de activitate 2002 - prezent
Case de discuri Hollywood Records
Website Site Oficial
În timpul filmărilor pentru videoclipul "Tell Me Something I Don't Know", iulie 2008.

Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de Protecție al Prințeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records și a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story și Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009.
Cuprins
[ascunde]

* 1 Primii ani
* 2 Cariera
* 3 Muzica
* 4 Filmografie
* 5 Discografie
* 6 Referințe

[modifică] Primii ani

Părintii ei Ricardo Gomez și Mandy Teefy divorțează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Quintanilla. Tatăl ei este de origine mexicană și mama ei este de origine italiană de aici se vad frumoasele trasaturi
[modifică] Cariera

Gomez și-a început cariera la vârsta de șapte ani, jucând Gianna în „Barney & Friends". Ea a spus că a învățat "totul" despre cum să acționeze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în „Spy Kids": „Game Over" și filmul de televiziune „Walker", „Texas Ranger": Trial prin foc. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in „Suite Life of Zack & Cody" și „Hannah Montana" înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place". În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place", în care dintr-un accident Alex face ca părinții ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11. 4 milioane de telespectatori. În 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story", care este continuarea filmului „A Cinderella Story", care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff și Chad Michael Murry. În 2009 a jucat alături de Demi Lovato în „Princess Protection Program". Este prietena buna cu Miley Cyrus si altele. Ii plac cainii si jucariile.
[modifică] Muzica

Pe 29 septembrie isi lanseaza albunul de debut Kiss&tell de Selena Gomez & The scene. Pana acum a inregistrat melodii petru coloanele sonore ale diferitelor productii precun Tinkerbell, Princess Protection Program etc.

| Alexandra_1242 a răspuns:

Selena Marie Gomez (n. 22 iulie 1992) este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de Protecție al Prințeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records și a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story și Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009.
Părintii ei Ricardo Gomez și Mandy Teefy divorțează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Quintanilla. Tatăl ei este de origine mexicană și mama ei este de origine italiană de aici se vad frumoasele trasaturi.
Gomez și-a început cariera la vârsta de șapte ani, jucând Gianna în „Barney & Friends". Ea a spus că a învățat "totul" despre cum să acționeze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în „Spy Kids": „Game Over" și filmul de televiziune „Walker", „Texas Ranger": Trial prin foc. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in „Suite Life of Zack & Cody" și „Hannah Montana" înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place". În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place", în care dintr-un accident Alex face ca părinții ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11. 4 milioane de telespectatori. În 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story", care este continuarea filmului „A Cinderella Story", care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff și Chad Michael Murry. În 2009 a jucat alături de Demi Lovato în „Princess Protection Program". Este prietena buna cu Miley Cyrus si altele. Ii plac cainii si jucariile.
Pe 29 septembrie isi lanseaza albunul de debut Kiss&tell de Selena Gomez & The scene. Pana acum a inregistrat melodii petru coloanele sonore ale diferitelor productii precun Tinkerbell, Princess Protection Program etc.

Surpriza pentru fanii Selenitei! Aceasta a aparut acum cateva zile la un eveniment, the Pediatric AIDS Foundation’s 20th Annual ‘A Time for Heroes’ Celebrity Carnival in L. A., cu pletele scurtate considerabil.

Selena Gomez bea ulei de masline inainte de concerte Selena Gomez are inainte de concerte cateva obiceiuri pe care unii le-ar putea considera ciudate, dar care o ajuta sa fie in forma maxima. Unul dintre acestea: bea ulei de masline chiar inainte de a urca pe scena, pentru a-si mentine vocea!

Selena Gomez: "Justin Bieber imi este ca un frate" Actrita si cantareata Selena Gomez respinge zvonurile conform carora ar avea o relatie sentimentala cu idolul a milioane de adolescente, Justin Bieber, pe care il considera ca pe un frate mai mic.

Selena Gomez a muncit foarte mult pentru a-si promova diverse proiecte muzicale si se pare ca asta a avut repercusiuni asupra vocii cantaretei. Slena s-a vazut nevoita sa-si anuleze aparitia la Ohio State Fair din Colmbus ce ar fi trebuit sa aiba loc joi, 29 iulie, intrucat are probleme cu corzile vocale.
Medicul ei i-a recomandat sa-si odihneasca vocea pentru o saptamana si i-a interzis sa calatoreasca in aceasta perioada.

Selan Gomez a scris despre asta pe Twitter: „Ce situatie ingrata! Gatul meu e facut praf. Eu sunt ok, dar gatul meu nu e. Ugh. Am fost nevoita sa folosesc laptopul la o cina, pentru ca nu am voie sa vorbesc. A fost interesant", a scris ea.

Selena a vorbit recent despre amicul ei, Justin Bieber. „Il iubesc, e ca fratele meu mai mic. Imi place sa-i rostesc numele pe scena pentru ca, in caz ca n-am cantat bine, dupa ce ii aud numele toti fanii striga fericiti si aplauda", a declarat starul din „Wizards of Waverly Place".

Selena Gomez, a recunoscut ca a incercat sa se vindece dupa relatia pe care a avut-o la inceputul acestui an cu atragatorul cantaret Nick Jonas, din formatia „Jonas Brothers".
Vedeta de 18 ani a avut, de asemenea, o relatie Taylor Lautner, celebru pentru rolul din „Twilight".

"Din nefericire, nu am mai avut o intalire romantica de peste sase luni", a marturisit Selena pe site-ul BettyConfidential.

"Adevarul este ca nu am mai intalnit pe nimeni care sa imi placa cu adevarat, dar sunt tanara, nu am nevoie de un iubit chiar in acest moment", a declarat artista.

Dar asta nu o impiedica sa dea sfaturi legate de relatii pentru fani. Foarte matura si inteleapta pentru varsta ei tanara a spus: "Orice inceput de relatie este dificil. Cred ca poti sa ajungi sa ai si 1000 de intalniri fara sa ajungi sa gasesti persoana potrivita".

Selena este ocupata in prezent cu promovarea linia sale de moda, care a fost pusa in vanzare pe 1 august in Kmart, precum si cu filmarile pentru o pelicula despre adolescenti, „Monte Carlo".

Fana declarata Lady GaGa, Selena a spus ca pe urmatorul ei album va fi mai multa muzica de dans.

Sper sa iti fie de folos! Te pup:*:*:*

| danutzamiley a răspuns:

Nume real: Selena Marie Gomez
Alias: Sel
Data nasterii: 22 Iulie 1992 (18 ani)
Zodia: Rac
Locul nasterii: New York, New York, SUA
Inaltime: 1, 65m
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: negru
este cunoscuta din rolul alex russo si mary si datorita carierei sale in muzica

| Georgy00 a răspuns:

Paiismug
Nume real:Selena Marie Gomez
Alias:Sell
Data nasterii:22 iulie 1992(19 ani)
Zodia:rac
Locul nasterii:New York, Sua
status marital:Necasatorit
Mama:Mandy Teefy
Tatal:Ricardo Gomez
Inaltime:1, 65
Greutate:54 kg
Culoarea ochilor:Caprui
Culoarea parului:Brunet
Ea este o actriță și cântăreață americană, cel mai bine cunoscută pentru rolul lui Alex Russo pe Disney Channel, Magicienii din Waverly Place. Ea a jucat în filme de televiziune, Another Cinderella Story și Programul de protecție al prințeselor. Înainte de Disney a avut un rol în Barney&Friends. În 2008, ea a semnat un contract cu Hollywood Records și a contribuit la soundtrack-urile filmelor Tinker Bell, Another Cinderella Story și Magicienii din Waverly Place. Trupa ei, Selena Gomez & Scene, lansează albumul lor de debut Kiss&Tell pe 29 septembrie 2009.