Pai un parfum.sau daca fumeaza si nu se poate sau nu vrea cumparai un set de bricheta, trabuc, scrumiera.sau poti merge cu el intr-un magazin si ii cumperi un pantalon. o bluza.sau daca ai unde personalizeaza ceva. un tricou. ceva cu o poza cu voi, mi-e cam asta mi-ar placeasper ca te-am ajutat
Mdaaaa am vazut si eu aia cu 13 ani, ce ar putea sai cumpere, o suzeta si un sfat, sasi curete coaja de ou de la fund ca nu de mult a iesit in oushor si ei deam la ce sa gindesc
Ai putea sa ii iei ceva ce isi doreste mult, asta bineinteles daca ai destui bani pnetru acel lucru.
Depinde de cati ani aveti.Nu este recomandat minorilor.Eu unu zic ca cel mai potrivit cadou este... aprinde vreo 50 de lumanari in camera pune-te pe pat dezbracata cu un trandafir in gura si o sticla de vin roshu
Ei bine, exista mai multe variante. 1. Daca e sportiv, ii poti cumpara o minge si alte din astea. 2. Daca ii place footbalul cumpara-i un bilet pentru meciul lui preferat(nu uita al doilea bilet ca sa mergeti impreuna, chiar daca ar fi o mare plictiseala pentru tine, satisface-i placerea)3. Daca e studios cumpara-i un roman bun(intreaba-l ce roman s-ar dori)4. Ei bine nu mai stiu, eu te-am dat ideea!