Stiu 10:
1.John Cenna
2.Rey Mysterio
3.Randy Orton
4.Shawn Michael
5. Undertaker
6.Triple-h
7.Jeff Hardy
8. Batista
9.Hulk Hogan
10.Ston Clod Stive Austin
Mi-ar lua vreo oră să-i enumăr pe toţi. Îi scriu doar pe câţiva dintre cei mai importanţi.
- Bret Hart, Lex Luger, Sting, Goldberg, DDP, Sabu, Sandman, Tommy Dreamer, RVD, Raven, Rhyno, Steve Austin, Triple H, The Rock, Kurt Angle, Chris Jericho, Chris Benoit, Test, Eddie Guerrero, Owen Hart, Crash & Hardcore Holly, Edge, Christian, Shawn Michaels, JBL, Matt & Jeff Hardy.
Chris Benoit si Bret Hart sunt cei mai buni wresteri din lume.
Bret Hart,Undertaker,Triple H, Edge, Shawn Michaels,Chris Jericho, Batista, Rey Mysterio, Chris Benoit, Eddie Guerrero, Cody Rhodes,Randy Orton,Dean Ambrouse,Big E Lagnston,Alberto Del Rio,Antonio Cesaro,Big Show, Sting,John Morrison, Sin Cara, Hunico,Camacho,Wade Barett,Goldust,Brock Lesnar,Booker T,CM Punk,Brodus Clay,Christian,Daniel Bryan,Jeff Hardy,Matt Hardy,Hulk Hogan, The Rock, Stone Cold,Lex Lugar,Rob Van Dam,Kurt Angle,Damien Sandow,Curtis Axel,Dolph Ziggler,Darren Young,David Otunga,Drew McIntyre,Evan Bourne,The Great Khali, Umaga,Jerry Lawler,Kane,Kofi Kingston,Mark Henry,The Miz,R-Truth, Ryback, Roman Reingns, Seth Rollins, Sheamus, Tensai, Wiliam Regal.
Eu stiu toti wrestleri din lume dar nu pot sta sa ii scriu pe toti.
Printre cei mai buni. Nu poţi să spui că Bret sau Benoit au fost superiori unor oameni ca Michaels sau Jericho. Au fost toţi cam pe la acelaşi nivel şi au performat cât de bine au putut. Eu tind să cred că Bret, Jericho şi Michaels ar fi pe primele 3 locuri într-un astfel de top. Abia după i-am putea băga pe Benoit, Dean Malenko(dacă ţinem cont de tehnicitate în ring), Eddie Guerrero, Owen Hart, Kurt Angle şi Lex Luger.
1 john cena,batista,rey mysterio,chris jerico,the miz,the undertaker,mark henry,big daddy v (viscera),kane,wade barret,big show,alberto del rio,shawn mickaels, roman reings, seth rollins, dine ambrose, ryback mai stiu Dar numai scriu
1 john cena,batista,rey mysterio,chris jerico,the miz,the undertaker,mark henry,big daddy v (viscera),kane,wade barret,big show,alberto del rio,shawn mickaels, roman reings, seth rollins, dine ambrose, ryback mai stiu Dar numai scriu si sin cara
helpmerepede întreabă: