| wpqr1 a întrebat:

Spuneti-mi va rog, in parcul izvor din Bucuresti cat costa inchiriarea bicicletelor? Este posibil sa intram cu buletinul si sa nu se dea nici un ban?

Astept un raspuns. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Helloimys a răspuns:

Pai daca vrei sa te duci cu bicicleta in parcul izvor NU te costa absolut nimic>>tot ce trebuie sa faci este sa dai buletinul(al tau sau al unui parinte, sau al unui prieten)si iti va da un formular in care sa completezi datele de pe buletin>>dupa iti va da o bicicleta si vei avea voie sa te plimbi doua ore in parc, platesti numai in cazul in care ai avariat/stricat bicicleta respectiva>de altceva nu platesti(sincer eu am fost in parcul izvor si mi-ai spus termenii si conditiile, complettat formularul si gata 2 ore te poti da cu bicicleta da doar in parc>sper ca te-am ajutat >>>sa te distrezi...bafta!

1 răspuns:
| jhonsmyth a răspuns:

Pai inchirierea bicicletelor se face incepand de la15minute 30minute 45si 60minute, costul minim este de circa 20lei15minute!
de fel se lasa buletinul la cel ce platesti, iti cere buletinul pentr-u k de depasesti timpul platit si nu vrei sa platesti diferenta de timp care te-aiplimbat, atunci nu iti da buletinu pana la venirea politiei!
Succes!