Am vazut in jur de 200 anime (+- cateva). Nu trebuie sa caut pe net, selectez din cele vazute de mine. Si nu credeam ca e un concurs cand am citit intrebarea, am crezut ca doresti ca lumea sa-ti recomande un anime care sa-ti placa. Anyway uite cateva anime: Hellsing, Great Teacher Onizuka, Baccano, Phantom Requiem for the Phantom, Fate/stay night, Spice and Wolf (2 sezoane), Code Geass(2 sezoane). Nu stiu daca iti plac genurile astea dar nu ai specificat ce iti place.
Eu le-am vazut pe toate in engleza.s-ar putea sa gasesti si in romana.da sa te uiti la astea cas super faine
DNAngel, Blood+, Death Note, Chrono Crusade, Mai Hime, Elemental Gelade, Utawarerumono, Macross Frontier, Full Moon wo sagashite, Vampire Knight, Ouran Hight School host club, Hakuouki shinsengumi kitan
funda plss
Iti sugerez utmatoarele anime sunt super : Naruto,Bleach,Code Gass,Inuyasa,Fragonaut:The resource, Claymore, The My noble mastrer,
DEath Note, Vampire Knight le+am vazut.
Primul episod din -DNAngel, Ouran Hight School host club - nu mi-a placut
Mersi pentru raspunsul tau, mai astept cateva zile sa vad ce com se mai aduna si...vom vedea in leg cu funda
@Bezea: Eu vreau ca voi sa-mi spuneti anime-urile care v-au placut, nu sa va spun eu un gen si HAi cautati voi pe net anime cu genu respectiv, NU! Eu vreau ca voi sa-mi spuneti ce v-a placut...atat...e greu?
Am vazut in jur de 200 anime (+- cateva). Nu trebuie sa caut pe net, selectez din cele vazute de mine. Si nu credeam ca e un concurs cand am citit intrebarea, am crezut ca doresti ca lumea sa-ti recomande un anime care sa-ti placa. Anyway uite cateva anime: Hellsing, Great Teacher Onizuka, Baccano, Phantom Requiem for the Phantom, Fate/stay night, Spice and Wolf (2 sezoane), Code Geass(2 sezoane). Nu stiu daca iti plac genurile astea dar nu ai specificat ce iti place.
Nu era mai simplu sa zici asta de la inceput? Anime romance:
Lovely Complex
Peach Girl
Onegai Teacher
Toradora
Myself; Yourself
Toaru Majutsu no Index + Toaru Kagaku no Railgun - adventure cu putin romance
Ah! My Goddess
Mie una mi-a placut mult kaichou wa maid-sama il gasesti pe site-ul akagi... gravitation, junjou romantica, daca vrei mai multe intra pe urmatorul site http://www.squidoo.com/the-best-anime-romance;)
Daca vrei in romana, cel mai bun site este 'Pe teava.ro'. eu am vazut o multime de anime, iar cele mai faine au fost: Kachou wa maid sama, Vampire knight, Pandora hearts, Ouran high school si Soul eater. Mai e unul pe care nu l-am vazut, dar MERITA: Special-A...cam atat...Vizionare placuta!
DN angel; Seikon no qwaser; Inukami; zero no tsukaima toate sezoanele; nyan koi; elfen lied; dragon ball z; death note; kaichou wa maid-sama; ore-tachi Ni tsubasa wa nai; kimi ni todoke; kimikiss pure rouge; code geass; asu no yoichi; greengreen si multe altele (toate sunt traduse in romana+ca sunt romance and ecchi.) fundita?