| BountyLoverXD a întrebat:

Spuneti-mi, voi v-ati inscris la ceva tampenie de modelling "sun media agency" care va luau de pe strada si va promiteau ca daca dati o suma de bani (60 de lei) atunci veti face sedinte foto, veti primi bani pe asta veti avea o cariera de model si asa ceva, si pana la urma nu fac nimic? Eu da, am fost fraierita am platit de 2 luni si acum niciun telefon, desi ziceau ca o sa incepem curand sedinte foto. Situl lor a fost desfiintat, si curand voi merge la sediul lor (din Oradea de unde sunt eu) sa vad daca se mai face ceva sau cred ca am fost fraierita. voua vi s-a intamplat?

5 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Da,au patit-o multi-dar tentatia e mare...

| LolaLollita a răspuns:

S-a intamplat la multi asta, inclusiv mie, insa eu nu le-am platithappy

| Claudys a răspuns:

Mie mi s-a intamplat in Costanta(eram in vacanta), cu Ava Agency, eram cu sora mea. i-am intalnit pe strada, ne-au lasat numarul de telefon, si ne-au aratat unde este sediul, ne-am intors dupa amiaza, am facut,, contractul'', ne-au machiat si ne-au pregatit pentru sedinta foto (cu hainele noastre) laughing si i-am platit 250 euro fiecare, in total 500euro laughing dupa, ne-am intors in Galati si nici un telefon.
1) o agentie nu iti cere niciodata bani. (o agentie serioasa) Din contra, ea te plateste cand faci rost de cate un contract. La defilari de moda iti dau ei haine, te machiaza, te coafeaza. Nu credeti in tot ce spun astfel de persoane. Profita de faptul ca vrem sa fim modele. Eventual faceti scoala de modeling (eu am facut-o) apoi am inceput defilarile. Succes!

| Mikiiiiiii a răspuns:

Sunt pacaleli. Mi s-a intamplat ceva asemanator dar am primit un sms sa trimit bani de pe nun cont pe altul si castig o suma mare de bani si o excursie.Nu am acceptat deoarece stiam ca e pacaleala.Asta este invatare de minte ai facut o data greseala a 2 oara nu o mai facihappy

| Unknown1992 a răspuns:

Nicio sansa. Daca arati bine, tine-o pentru tine, daca ai cat de cat o parere mai putin buna pentru tine, iar cineva te opreste pe strada, si te lauda ca ai si ca faci si ca dregi, atunci, sa nu ti se urce la cap, pentru ca el isi face doar datoria..vina e completamente a ta pentru ca accepti. mi s-a intamplat acelasi lucru zilele trecute, si i-am zis direct : " am fata deprost, sau ce? " si mi-am vazut de drum..asa ca numai astepta telefoane sau orice altceva, ca nu o sa primesti. bafta.