anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti niste tampenii sau intamplari hazlii din viata voastra! funda la cea mai tare! succes

Răspuns Câştigător
| LoveIsTheAnswer a răspuns:

Am multe intamplari hazliihappy
una dintre ele s`a intamplat cand faceam farse la telefon, si incercam sa o convingem pe o baba ca e la emisiunea "Cine stie castiga", am rasp mai multe intrebari deale ei, dar ea tot nu ne credea.Asa ca i-am sp sa se uite pe Prima, pentru ca este in direct.Si cand s`a uitat, nici n`am apucat sa zic eu sau ea ceva, cand prietena mea imi smulge telefonul din mana si tipa cat o tin plamanii "Sunteti la farsele lu` jugaru shucaruu! OUouOuOu!" si ne-a facut semn sa aplaudam! Vai! AM aplaudat si am ras pana ne-a durut burta! Sau, alta data, tot cand faceam farse, am nimerit un om mai in varsta, si incep eu: "Alo, familia Budulescu?" mosu`: "Dada, Radulescu!"laughing eu:"Puteti sa mi`o dati la telefon pe Cristina?" mosu`" Cristina e plecata la tara, la Dorohoi" [eu deja nu mai puteam de ras abia ma abtineam" eu:"Si cand vine acasa?" mosu`:"Maine sau astazi seara, sun`o mai tarziu!" mosu: "Da` cine esti tu?" eu:"Aaaa. o prietena mai veche!" Mosu`:"aaaa... cea din Italia?" eu "Dadada, spuneti`i ca am cautat`o!" mosu: "Bine, pa!"eu: "Pa, o sa o sun mai pe seara!" mosu:bine!
~> vaaii am ras o groaza de faza asta! Chiar am nimerit`o cu "CRISTINA" laughing laughing

3 răspunsuri:
| IrInA9618 a răspuns:

Cand aveam 4 sau 5 ani parinti mei schimbau caloriferele si eu ma dadeam drept supergirl laughing miscand caloriferul, dar a cazut pe mine. bine, nu stiu daca asta e asta amuzant laughing, adica nu pentru mine.
Iar acum 2 veri, am baut suc pe geam, si iesit o femeie de jos si ea la geam, iar eu m-am inecat si am scuipat suc pe ea, tot pe femeia asta mi-a scapat o fata de masa in timpul unei furtuni.

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Cand eram mai mic am inchis masina si am lasat cheile in eabig grin

| JustMelavJustMe a răspuns:

Probabil ca sunt tare mu. te dar nu mi le amintesc asa ca o sa povestesc cateva:
!) cand la ora de engleza profa m-a prins neatenta si m-a pus sa zic ce-a zis(binteinteles ca nu aveam nici cea mai vaga ideee ) si-am dat la nimereala(clar ca n-am nimerit din 15000de cuv. sau cate draq o fi)si mi-a zis in engleza "What's your name lady?" probabil ca vroia sa-mi dea vreun doi~mai stii! si zic eu (tot neatenta "What's your name lady?" toti au inceput sa rada~si eu si profa mi-a zis ca de fapt vroia sa ma treaca pe o lista. pentru. olimpiada si uitase (de fapt de asta si ma ridicase in picioare)