anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stadionul Ghencea plin la meciul Urziceni-Liverpool.
Pentru cine credeti ca vin suporterii?
Pentru Urziceni sau pentru vedetele de la Liverpool?

9 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

80% pentru Liverpool - Gerrard, Torres, Carragher sau Reyna sunt nume prea mari.
10% pentru a-l injura pe Becali in continuare.
10% pentru Urziceni, cei ce-au mai fost si-n Anglia sau in Champions League alaturi de ei.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sunt convinsa ca 80% au venit pentru vedetele Liverpool-ului, dar cred si pentru meciul in sine...Cine este microbist, vine pentru spectacolul in sine, chiar daca este fan al unei echipe!

| 334499 a răspuns:

Unirea

| moonY a răspuns:

suporterii urziceniului -pentru urziceni;
suporterii englezi -pentru liverpool;
ceilalti romani- pentru liverpool;
pitzipoancele- pentru liverpool(cu speranta ca o va lovi un jucator cu mingea si astfel o va observa in tribuna, o va lua acasa, va deveni printesa...)
asadar ...per total ...pentru liverpool

| DrunkShepp a răspuns:

90% pentru liverpool 10% pentru urziceni

| dorinaugustin a răspuns:

Pentru bataie, stadioanele au devenit un loc unde se string huliganii pentru bataie. Meciul este doar un pretext sa inceapa sa-si care pancarte in cap si picioare in gura. Am dat pur si simplu copy si paste de la Andrei. asta-i raspunsul cel mai bun, si mai merg oamenii si pentru distractie si alte cele dar pentru sport cred ca ramane printre ultimele optiuni! sad

| missm_2901 a răspuns:

Credeţi se scrie legat. straight face
şi consider că vin pentru Liverpoooool. laughing pe cei de la Urziceni au ocazia să-i mai vadă de n ori dar şansă ca asta mai rar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru bataie, stadioanele au devenit un loc unde se string huliganii pentru bataie. Meciul este doar un pretext sa inceapa sa-si care pancarte in cap si picioare in gura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru liverpool