Pai o supa de legume, galuste de gris, taietei, sau ceva ciorbe de exemplu de burta, ciorba de peste, de perisoare etc. Felul 2 pilaf cu carne de pui, sau cartofi frantuzesti(gasesti pe net daca nu sti cum se fac) tot cu ceva carne pane, mamaliga cu ficatzei sau peste, rulada de carne, etc sunt o gramada... iar deserat ceva usor. budinca sau prajitura cu visine. Pofta buna! Sper ca te-am putut ajuta cu ceva ideei.
O varza calita as manca, dar fara carne pentru ca trebuie sa tinem cont ca este Postul Pastelui, nu-i asa?Pai poti pregati un ghiveci cu legume la cuptor, o salata de vinete cu ceapa.Eu zic ca sunt niste mancaruri sanatoase. Pofta mare!
Hmm.
Peste cu orez sau cu cartofi
si daca vrei cu salata:d
sau o supa de legume.
sau.
Macaroane cu carne de pui
Spaghete de care vrei tu...
Macaroane cu branza si zahar la cuptor
Pui la rotisor
Aripioare de pui sau copanele la cuptor cu ceva legume
Cascaval pane
Mi s-a facut pofta de ciulama
Iti fac eu desertul daca vrei(zahar ars:X)
poti face si salata beof sau orientala
Sos cu carne de pui si cartofi
Numai are mama idei si nici eu:X
pofta buna
Katiee chiar ma asteptam sa primesc raspunsurile urmatoare : pizza, cartofi prajiti altceva ca pizza am mancat ieri si cartofi prajiti nuuu... ca s vrea sa tin si o mini - cura, adica fara prajeli si pana in ora 18
Aaaa ciuperci umplute cu caşscaval topit...mmm o bunătate. Cred că asta am să gătesc mâine. Îţi trebuie ciuperci mai mari (nu din alea la borcan) pe care le speli şi le cureţi bine. Apoi le umpli cu caşcaval ras şi le bagi la cuptor pentru 15-20 minute.
Sau Mac & Cheese. Şi ăsta e simplu de făcut, îţi trebuie nişte paste şi caşcaval ras. Fierbi pastele şi topeşti în unt caşcavalul ras. După ce ai topit caşcavalul il pui peste paste, amesteci, şi gata.
Yummmiiiii, deja mi-e foame...
Atatea mancaruri pe aicea ca mi s-a facut o foame, cand am vazut intrebarea mi-au trecut prin cap clatitele:X
Asta inseamna ce cred eu :-s? Nu primesc pizza ?
Macaroane cu branza Nu prea am idei .
Pizza . Daca tot mi-ai facut pofta , imi dai si mie maine ? [ bineinteles, daca faci ]