| Roxana_6908 a întrebat:

Statusuri!

Va rooooooooooooggg!

funda:X

Răspuns Câştigător
| Pikachu_2484 a răspuns:

. Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea, nici macar persoana care puteam sa jur ca ma iubea! happy
Imi amintesc fara sa vreau de lucrui care m`au schimbat...sigh
Astazi te-as stange in brate asa cum n.am mai facut.o niciodata daca m.ai lasa.
● Ea nu se comparå cu restul’. e tot ce.ai visat. Ai o viata normalå´!? o så ti`o dea peste cap! ●
Daca ai nevoie Știi că sunt aici. Strigă-mă´și vin Nu´ti face griji big grin!
Ştii happy. Dorinţele sunt pe gratis big grin Eu Nu! kiss
If you hold my ` hand! ´˚. I will` take you away! ´˚. My heart ` beats ` like a drum. La la la Every` Day`!
Chiar dacă zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii love struck"
Si daca sunt o copila, ce?! Si daca ma enervez repede, ce?! Si daca vorbesc mult si prost ce?! Si daca te iubesc, ce?! Oricum tu nu vei intelege happy.

Daca ai impresia ca totul va dura La nesfarsit. Bun venit in realitatea cruda`. Gandesti gresit`!
Este o prostie să renunţi la visele tale doar pentru că unul nu s-a împlinit!
Există bătălii pe care e bine să le ocoleşti, nu din teamă că le-ai putea pierde, ci pentru că ai deveni ridicol câştigându-le!
Copilăria. Singurul paradis pierdut.
Puţine prietenii ar supravieţui dacă toţi am şti ce se vorbeşte în spatele nostru!
Fii civilizat cu toţii, sociabil cu mulţi, familiar cu câţiva, prieten cu unul/una şi duşmanul nimănui [-x.
Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa.
Nu te teme niciodată de umbre, ele arată doar că există lumină în apropiere!
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.
Zâmbeşte celui care te-a părăsit ca să nu creadă că-ţi pare rău!
Poate că pentru lume eşti doar o singură persoană, dar pentru o persoană eşti întreaga lume.
Zborul este învăţarea aruncării tale pe pământ cu rateu.
A fi fericit nu înseamnă că totul este perfect ci faptul că ai decis să priveşti peste imperfecţiuni.
Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza!
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima, pe care nu le poti pronunta!
I need a miracle.i wanna be your girl.Give me a chance to see.That you are made for me happy!
Fericirea e ca un ecou: stii ca e acolo dar nu`ti raspunde :-
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp : zambeste si e dulce happy
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei.Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine love struck.
As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc happy.
Cand iti vine sa plangi adu-ti aminte de clipele in care zambeai.
As vrea sa pot sa-ti spun cat de mult te iubesc love struck As fi vrut ca niciodata sa nu te ranesc happy.
Poate eu nu stiu ce`i dragostea thinking dar de tine m`a legat ceva love struck!
Si daca dragoste nu thinking parca e bine, dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine, tine de tine pe unde umbli si cu cine.
• Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine! • Tu imi dai incredere in mine! •
• Nu conteaza in ce maniera ne'am imprietenit • Conteaza ca suntem de nedespartitlove struck
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tau.
Colorand zilele am observat ca am talentul de a le colora in negru big grin.
Aripile ce mi sau dat mi s-au frant, iar acum sunt condamnat sa traiesc iar pe acest pamant
Am invatat ca oricat ai plange lumea nu se opreste In loc pentru durerea ta. oh go on
Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile or sa te impiedice sa vezi stelele! happy
Mi-e frica sa spun ca nu mai esti :-s.
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste c-ai scapat! smug
Totul e ca o lume de cristal, iar eu sunt doar un ciob de sticla :-.ti-as lua zambetul pe care m`il daii blushing.
Oriunde te duci in aceasta lume happy. O sa vin dupa tinee :*.
Un miracol apare. Cand visezii day dreaming
Imagineaza`ti ce s`ar intampla thinking Daca ni s`ar implini orice vis day dreaming.
Si daca ai fi un sunet as vrea sa fiu chitara care'l canta sa ating mereu cate o nota pronfunda. ♥
Plin de idei pentru o iesire din banal ^^ acel copil ciudat cu acel ceva special
Omul nu a fost creat pentu a fi tintuit pe un scaun…dar poate nici nu merita ceva mai bun.
1.Eu ti-am dat aripi, te-am indemnat sa zbori spre cer, da' nu ti-am spus ca sunt de ceara si se vor topii lejer!

Fundaa?! puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Împăratul avea o grădină şi în fund avea un măr.

| enverhoxha a răspuns:

Ce naiba e ăla status?

| DAnc3 a răspuns:

Cauta aici ce statusuri vrei http://www.statusuri.ro/.

| Twinky a răspuns:

Da. Mai am acelasi vis, dar Oare iti mai pasa?
-Retine ca doar roata se intoarce. Nu si timpul!
-Si da, m’a durut. Era de stiut ca iar am de pierdut.

-Abia acum incep sa simt ploaia rece, si-aud aceeasi voce care spune : " Lasa, totul trece `! "
-Nu sunt perfecta`! Stiu, am o gramada de defecte, dar nu am obligat pe NIMENI sa ma accepte`!
-Si parea frumos pentru ca. doar parea!
-•Cand vine vorba de el, sunt o persoana egoista.

•E tarziu sa'mi ceri sa fiu cea de ieri! happy

*Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu PRIETENI. (I’m sorrounded by angels. I call them FRIENDS.)

♥ Îţi aminteşti cuvinte şi tăceri.Era demult, sau poate era ieri.Îţi aminteşti, eraţi pe`acelşi drum.Era demult, sau poate e acum. ♥
--Şi îmi pare rău de tot ce s ‘ a întamplat ştii bine. Cel mai mult îmi pare rău că am pus suflet pentru tine ♥
-Viata e roz numai cand imbraca haine de tarfa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce mama naibii nu cauti pe google?

Întrebări similare