| Debbiee a întrebat:

Statusuriii mistooo >; ddd<
Fundita la cele mai multeee =D
Mss >; dD

Răspuns Câştigător
| Lore_3888 a răspuns:

Zambetul este accesoriul meu preferat.

Oricat de interesant ar fi un barbat sigur exista undeva o femeie care e plictisita pana peste cap de ellaughing))

Principala problema a baietilor de bani gata este sexualitatea, astfel singura diferenta dintre o fata si un Porsche este ca atunci cand distrugi o fata tati nu te cearta!

Eu Am O Viata Roz Si Vreau Un Baiat Care Sa Ma Iubesca Nu Am Nevoie De Un Golan Care Sa Ma Dezamageascawinking

"

Ce rol vrei sa joc acum? Sa fiu ca ieri nevinovata sau azi ca niciodata.drooling

love struck

} Fie ca de sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

Iar am iesit pe strazi in casa nu mai rezist``` De astazi tin regim de vise`, sa te uit mi-am promis``!"\

Din tot ce`a fost nu regret nimic`Dar acum regeret ca nu putem fi impreuna`!; x Shtyy ai fost totul pentru mine`!sickdestinul meu e altul!

uneori viata e de ne'nteles ea nu iarta, iar tu n'ai de ales

Ambitia te ajuta dar orgoliul te distruge

"Nu am nevoie sa mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!

mi place zambetul tau si chipul tau de copil, Imi place parfumul tau, imi place cum te imbraci Imi place cand razi, cand plangi, cand taci; x

\

sa faci diferenta intre alte fete si fata ta, sa stii ca toate te vor, dar niciuna nu te iubeste ca ea'

Regreti? Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n. o sa my vin. tu plangi. mie`mi vine sa rad. e neplacut. dar gandeste`te ca a fost invers in trecut.\

Daca ai o fata ce sincer te iubeste Nu gresi sa o lovesti, pentru tine ea traieste!

Chiar daca iti gresesc chiar daca sunt momente cand iti lipsesc sa nu uiti sunt langa tine si te iubesc love struck\

Am trecut prin multe si-am sperat sa-nveti sa crezi în mine de-ai privi adânc în ochii mei ai vedea ce-nsemni pentru mine love struck.

As vrea sa simti cât te iubesc sa-ntelegi cât îmi doresc sa crezi în mine

Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte.numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte

Din tot ce’a fost intre noi nimic nu regret sh parca nici acum nu’mi vine sa cred ca nu te mai vreau."

goneeee

1 răspuns: