Fa-ti o fusta. Unul dintre formatorii nostri ne-a spus ca e foarte important pentru o femeie sa coasa cu mainile ei o fusta, chiar daca iese stramba, iar pentru un barbat sa mestereasca ceva cu surubele. Poti vedea un film, poti citi o carte tare, poti picta pe pereti (depinde cat de intelegatori sunt ai tai), poti coace o paine, sa vezi cum iese... Poti juca sah sau spanzuratoarea on line, poti invata sa faci cateva origami...
Fa origami. Nu faci zgomot, e super si o sa fii fericit ori de cate ori iti iese cate ceva.
Poti citi o carte. Te poti apuca de gatit. Sau de facut curatenie in birou si in locurile unde iti tii amintirile. Eu asta am facut azi.
Citeste si te vei simti wonderfull, scrie in agenda personala ce simti atunci, chiar si cind vremea este urita poti sa gasesti ceva frumos in ea.
pune muzica rock, cel mai potrivit cintec este muse-super massive blackhole, si sari, srtimbate in fata oglinzii, danseaza, e tare super, mereu imi ridic dispozitia asa...incearca si trimite raspuns, cum a fost?
Sunt baiat de ce mereu ma confundati cu o fata? din cauza la avatar? vreau sa fac ceva mai funny mai practic de gatit nu prea cred ca am cum ca nu ma lasa ai mei va rog? hai daca e sa discutam macar daca nu am ce face:d id okay_3d
Yurisa întreabă: