| InspectorulTPU a întrebat:

Stau in craiova inainte cartieru unde stau era linistit dar acu aud manele la maxim noaptae numai puradei si rromi imputiti la fiecare magazin e pustiu nu e lume pe acolo decat rromi au inceput deja sa ne invadeze dau muzica la maxima si mi-e frica ca peste 2 zile incepe scoala si o sa se ia de mine iar crying((
Ce sa fac ca?
Si lasati-ma voi cu politia ca nu fac nimic aia.

7 răspunsuri:
| AndreiGabi a răspuns:

Da,cunosc efectul.Sincer,nu poti face nimic important.Doar evita persoanele ce au un spirit de scandal dezvoltat.
In legatura cu manelele ia-ti castile si telefonul mereu la tine, cand nu le mai suporti ai o scapare happy.

| venusdoom a răspuns:

Ia un spray cu piper la tinebig grin sau cativa bolovani mari in geanta.sau incearca sa nu mergi singur pana acasa.

| ZvT a răspuns:

Du-te la solar, sa prinzi culoarea lor si imbracate ca ei.

| slipknot a răspuns:

Eu propun sa facem niste lagare, asa cum facea Hitler cu evreii si sa ii bagam pe toti tiganii acolo si sa ii gazam. Datorita lor ne-am facut reputatia pe care o avem acum in Europa si nu numai.O alta solutie,thinking nu exista un drum ocolitor pe care sa-l iei? Sau sa vina cineva sa te astepte.Pacat ca am ajuns sa ne temem de ei in propria noastra tara...In India inapoi cu ei! Bafta si ai grija de tinewinking

| GuessWhoIAm a răspuns:

Ignora`i cat poti tu de mult! altceva.ce poti face.

| intelectualul a răspuns:

O sa te raportez pentru rasism. O zi buna.

| anoneu a răspuns:

Incearca sa te apuci de un sport de aparare sau de contact gen kickbox, carate, judo, etc