| Amidamaru a întrebat:

Stau mereu si ma gandesc ce sa fac in timpul liber, ma puteti ajuta cu raspunsuri (dau funda)?

Răspuns Câştigător
| Ally98 a răspuns:

Iesi si tu un oras cu prieteni la o cafea de egzenplu citeste o carte sa du-te si inscriete la un sport sau ce iti place tie sa faci asa iti ocupi tot tinpul liber

10 răspunsuri:
| DestinyDD a răspuns:

Citeste o carte

| crisbella a răspuns:

Sa te plimbi, sa te distrezi!

| lizzuk_5543 a răspuns:

Pai...te joci cu prietenii,creeati un joc faceti un dans, va jucati ceva cu mingea sunt ogroaza de lucruri de facut va creeati o adventura, va jucati flori fete.baieti cantareti flori si tot felul de jocuri

| MDLNA a răspuns:

Mie imi place sa citesc o carte buna, pentru adolescenti.
Sa ascult muzica si in acelasi timp sa visez cu ochii deschisi happy.

| AndreiP98 a răspuns:

Apuca-te de desenat...Inainte sa-ti dai seama poti deveni expert/a

| xGyAx a răspuns:

Sallz! Incearca sa gasesti niste lucruri care nu le-ai mai facut! Du-te intr-o excursie(calatorie), asculta muzica, incearca sa inventezi tu niste jocuri(de exemplu eu am inventat un joc cu mingea)si altele...SUCCES

| valentinaleo a răspuns:

Citeste o carte buna

| 21ACCESS a răspuns:

Raspunde la intrebarile postate pe TPU sau suna-ti prietenii. vei vedea ca fiecare are ceva sa-ti povesteasca ceva...asa va trece timpul, sau intalneste-te cu ei. la mine functioneaza. funda?

| DeeaLovesRock a răspuns:

Poti citi o carte, poti iesi cu prietenii in oras.la scara.inventati un joc.te joci carti...la calculator.inscrie`te la un sport care iti place, daca tot ai timp liber. poti face exercitii la un anumit obiect.etc.happy.funda?

| Amidamaru explică:

Ms dar astea le-am mai facut vreau ceva mai nou