Daca nai cont, fa-ti unul repede si inscriete la pokerschol apoi vezi ca ai niste teste de facut, raspunzi la intrebari si primesti bilete la turnee, in functie de teste si premiile cresc, poti incerca eu am facut 64 de euro moca fara sa depun
Si eu il astept ca pe apa dar sint slabe sanse.deocamdata ma joc la pokerstars ca e asemanator ca soft si la inscriere sint niste smecherii cu care faci putini banuti fara sa depui
Adica cum faci bani fara sa depui dau funda spune-mi
Sau inscriete la pokerstrategy si dupa ce faci testul primesti 50 de euro la titan poker, daca ai nevoie de ajutor la test contacteaza-ma pe mesenger
Care e adresa mai exact
Www.pokerstrategy.com/ trebuie mai intii sa faci cont,. este gratis
Www.pokerstrategy.com/ trebuie mai intii sa faci cont, este gratis
Www.pokerstrategy.com trebuie mai intii sa faci un cont, este gratis
Ma refeream adresa aia de la pokerschool
Si adresa de pokerschool care e daca mai e alta in afara de pokerstrategy
Si adresa de pokerschool care e daca mai e alta in afara de pokerstrategy
.
Faci cont la pokerstars si dupa aia vezi ca in loby sus scrie scoala de poker dai acolo si te inscrii...problema e ca trebuie sa astepti 24 de ore dupa ce te-ai inscris ca sa poti face primul test
Daca nai cont, fa-ti unul repede si inscriete la pokerschol apoi vezi ca ai niste teste de facut, raspunzi la intrebari si primesti bilete la turnee, in functie de teste si premiile cresc, poti incerca eu am facut 64 de euro moca fara sa depun
Yurisa întreabă: