| aanonimm a întrebat:

Stie cineva ce as putea sa fac in Timisoara sa nu ma plictisesc?

Răspuns Câştigător
| monicaclaudia a răspuns:

Eh eu in complexul studentesc nu ma plictiseam nu stiu daca mai e ca si acus 7 ani )) dar daca nu .ai putea vizita
MUZEUL SATULUI BANATEAN, BASTIONUL, CASTELUL HUNIAZILOR, dar daca nu iti place si ai virsta Night Club Eros laughing
" HAPPY HOURS ""Restaurant Opera se serveste intre 12:00 si 15:00 de luni pana duminica,
dar nu inteleg de ce " HAPPY HOURS "" il fac asa de devreme de obicei aici incepe la 19 asa )) lumea sta maninca povesteste si vine ora 00 laughing

2 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Multe... mai putin mersul la munte... aia m-a terminat pe mine...
In Timisoara poti sa... joci basket daca te pasioneaza (din cate am auzit sunt 2 terenuri free)... sa mergi in club-uri (aici depinde de gusturi... d'arc-unirii-era ok... bunker... taine-daca iti place rock-ul)... poti sa joci fotbal (intotdeauna ai cu cine)... poti sa bei o bere (in roma intotdeauna ai cu cine)... sa te plimbi (doar sunt atatea parcuri)... sa te dai cu rolele si sa socializezi (vara-la paltinisan)... si multe altele... nu-mi vin acum in minte...

| anarhistor a răspuns:

Esti ciudat sau ce ai? happyhappyhappyhappy
Hai ca am glumit... dar ai ce face in TM...
Sau... daca ma gandesc mai bine...toate lucrurile placute pe care le poti face acolo... o sa-ti aduca mai tarziu dependenta, pareri de rau si dureri de stomac si acel feeling ca viata a trecut pe langa tine. Deci stii ce?
Mai bine stai in casa si CITESTE O CARTE!

Rspct

Întrebări similare