Eh eu in complexul studentesc nu ma plictiseam nu stiu daca mai e ca si acus 7 ani )) dar daca nu .ai putea vizita
MUZEUL SATULUI BANATEAN, BASTIONUL, CASTELUL HUNIAZILOR, dar daca nu iti place si ai virsta Night Club Eros
" HAPPY HOURS ""Restaurant Opera se serveste intre 12:00 si 15:00 de luni pana duminica,
dar nu inteleg de ce " HAPPY HOURS "" il fac asa de devreme de obicei aici incepe la 19 asa )) lumea sta maninca povesteste si vine ora 00
Multe... mai putin mersul la munte... aia m-a terminat pe mine...
In Timisoara poti sa... joci basket daca te pasioneaza (din cate am auzit sunt 2 terenuri free)... sa mergi in club-uri (aici depinde de gusturi... d'arc-unirii-era ok... bunker... taine-daca iti place rock-ul)... poti sa joci fotbal (intotdeauna ai cu cine)... poti sa bei o bere (in roma intotdeauna ai cu cine)... sa te plimbi (doar sunt atatea parcuri)... sa te dai cu rolele si sa socializezi (vara-la paltinisan)... si multe altele... nu-mi vin acum in minte...
Esti ciudat sau ce ai?
Hai ca am glumit... dar ai ce face in TM...
Sau... daca ma gandesc mai bine...toate lucrurile placute pe care le poti face acolo... o sa-ti aduca mai tarziu dependenta, pareri de rau si dureri de stomac si acel feeling ca viata a trecut pe langa tine. Deci stii ce?
Mai bine stai in casa si CITESTE O CARTE!
Rspct
anonim_4396 întreabă: