Nu exista metode pentru a avansa mai repede. Trebuie doar sa ai rabdare si sa recoltezi multe plante. Dar ca sa cresti ai nevoie de experienta pe care o obtii de la animale. Dar animelele costa bani insa daca chiar vrei sa cresti introduci credit in joc... Insa o mare cantitoate de experienta si tot odata si bani multi iti dau florile. Chiar daca costa foarte mult samanta dupa ce creste o sa vezi ca a meritat. Mult succes! App. eu sunt level 98 pe Facebook si level 85 pe Hi5.
Eu plantez mult trifoi si avansez foarte repede de la un nivel la altu.In unele zile am trecut la nivelul 65( dimineata) si 66(seara)...am plantat mult trifoi si am reusit: 1 trifoi=1 fertilizator slab.
Pai iti mai faci un alt cont de hi5, fara poza, fara nimic si te adaugi tu ca prieten...iti pui gandaci si buruieni la ferma ta si tu le omori. asa iti creste nivelul... eventual iti plantezi flori,. eu asa am facut si am ajuns la 120 in cateva luni. mai omori niste gandaci si buruieni de la alti vecini. daca vrei mai multi vecini, atunci intri pe forum la barn buddy si iti lasi acolo adresa de hi5.
:*
Claudia, faza asta cu avansarea nivelului e imposibila adica. Poti trece la alt nivel numai prin munca. Iti sugerez sa iti iei multi saci cu trifoi si sa ii plantezi, ei te ajuta si iti cresc nivelul. Sau daca nu, poate stii parola unui/unei prieten(e) si poti intra pe contul sau si sa te adaugi la prieteni, dupa. pui buruieni, gandaci sau furi de pe hi5ul persoanei. Iti urez succes dar sa stii ca daca stai o zii mai totimul pe Barn Buddy o sa treci cel putin 2 nivele. Eu joc de o saptamana si deja sunt la lvl 24. Pentru ca sambata si duminica, asta fac ~ imi pierd timpul pe Barn Buddy.
BAFTA ~!
Eu stiu o metoda prin care sa faci mai multe credite pe barn buddy fara sa castig premii! eu sunt pe Facebook numele meu esti Cablea Marius dati-mi cereri de prietenie si o sa va spun metoda prin cara sa facem mai multe credite eu acum am 95 de mii de credite
anonim_4396 întreabă: