Poti sa intri inainte sa te loghezi la "Unlock items online" si sa dai I have a book. Gasesti pe net cate coduri vrei. uite spre exemplu. http://bellerophont.com/......ine-codes/
Si eu joc club penguin si daca ai incercat codurile free hood =o bluza verde super, pumpinck1=un dovleac pe cap de hallowen.
Da stiu multe si sunt bune chiar merg si sunt si fara membru! Iata codurile:greensnorke, decnlr10, mmcode11, mmcode13, junnlr11, decnlr10, Freehood, examples. Sper ca codurile mele iau fost olositoare.Va astept pe adresa mea de email: Gyulib@yahoo.com
La mmcode11 primesti 200 coins ls mmcode12 primesti 500 coins si la mmcode13 primesti oficial 2500 de coins bafta
Dar unde se introduc codurile? Ma poate ajuta cineva? Se joaca fratele meu mai mic. Nu este membership.
As vrea sa te ajut dar eu am 2 conturi si stiu un cod in care te faci membership dar am incercat si pe al 2-lea cont si nu a mers pentru ca era folosit.Imi pare rau.Dar gasesti multe pe www.youtube.com.
Uite aici scrii cu LITERE MARI!(PE MINE NU MA LASA)
d23exp11
decnlr10
mmcode11
mmcode12
mmcode13
junnlr11
decnlr10
Sigur merg, mi le-a spus un prieten.
Ev
Hey dubstep1 pumpkin1 mmcode11mmcode12 mmcode13 freehood epfagent is coduri un membru va dau contul meu cu detoate tudor99999 ps... tufdor11
Uite cateva
Mmcode11; mmcode12; mmcode13; freehood; pumpkin1; epfagent.
Sper sa te ajute.
Scrie cu litere mari la ai have a code urmatoarele cuvinted23exp11,epfagent,freehood,pumpkin1,mmcode12,hphones1,ufomaske,ufoanzug si djubilee
Eu stiu coduri club penguin: DECNLR10, JUNNLR11, D23EXP11,FREEHOOD,ARTICO20 siAMARELO6. sper sa mearga ca mie mi-au mers. de la sabynaskumpa200.