| Encore a întrebat:

Stie cineva cum o sa fie vremea maine?
Daca o sa ploua si cam intre ce ore?
Mersi!

Răspuns Câştigător
auran
| auran a răspuns:

No bine, dar de unde esti? altfel vremea va fi pe alocuri ca si astazi...

7 răspunsuri:
| antonelk a răspuns:

Pai daca azi o fost vreme faina cred ca si maine va fi cald si soarewinking

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu una nu stiu.straight face
Urmareste stirile vremeii si vezi ce sp acolobig grin
Sper sa nu mai ploua happy

| eu_3271 a răspuns:

25 grade, 70 % sanse sa ploua, ploaie si tunete laughing intre ce ore nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In tara, vremea va fi in general instabila, iar temporar cerul va avea innorari accentuate. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in vestul, sud-vestul si zona de munte si local in celelalte regiuni.Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 25...30l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 30 de grade, iar cele minime intre 11 si 19 grade, mai coborate in depresiuni.
In Bucuresti, cerul va avea innorari temporare, iar dupa-amiaza si seara vor fi conditii de averse si descarcari electrice.Vantul va sufla slab si moderat. temperatura aerului, in scadere usoara, va avea o maxima de 28...29 de grade, iar minima va fi de 15...16 grade.
Presiunea atmosferica va fi in crestere usoara.
La munte, vremea va fi in general instabila.
Mai ales ziua, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi in Carpatii Occidentali si Meridionali.Cantitatile de apa vor depasi 25...30l/mp si vor fi conditii de grindina.
Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
La mare, vremea va fi in general instabila.
Cerul va fi temporar noros si, mai ales ziua, va ploua.Ploile vor avea si caracter de aversa si se vor semnala descarcari electrice.Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va continua sa scada usor, astfel ca maximele vor fi cuprinse intre 26 si 27 de grade, iar minimele intre 18 si 19 grade.
Temperatura apei marii va fi de 24...25 de grade.

| asya a răspuns:

Acuma sincer mai foloseste si google-ul! Si vrei sa-ti spun in fiecare regiune cum e vremea? caci nu ai precizat! Maine va fi ziua pana pe la 21:30 cam asa si dupa noapte:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ploua