| cosmingcc a întrebat:

Stie cineva cum se numeste bautura aia verde aproape fosforescenta. am vazut'o in Eurotrip cred si am gasit asemanator lichior de menta, dar vreau numele bauturii si nu mai am filmul. stie cineva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste absint si se gaseste si la noi.

9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Absint este. Cine stie, cunoaste!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cel mai probabil e absint.

| eek a răspuns:

Se cheama absinttongue

| cosmingcc explică:

Ok... mersi mult! dar frate cand am deschis e-mail'u si am vazut acolo. "Dumnezeu a raspuns la intrebarea ta" si era unu despre bautura rolling on the floor a fost cu o respiratie laughing

| cosmingcc explică:

Deoarece s-a constatat că în urma consumului de absint creşte agresivitatea, putând duce până la crimă, si se poate ajunge chiar la o stare de nebunie, producţia şi consumul de absint au fost interzise în Belgia (1905), Elveţia (1908), Statele Unite ale Americii (1912), Italia (1913), Franţa (1915) şi Germania (1923).

Absintul este comercializat din nou în Elveţia din 2004, după ce băutura a fost interzisă în 1908, sub acuzaţia nefondată că ar produce orbire sau demenţă. asta am gasit si eu acum k stiu cum se numeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, bautura aia care este verde aproape fosforescenta... dar acum beutura aia care este nefosforescenta dar te face sa iei foc si iti sticlesc ochii in noapte mai rau ca ai lupuilui, stiti cum se numeste? Aha, va zic eu, PALINKA big grin Asta nu inseamna sa faceti exces de palinka, pentru ca n-o sa vedeti in noapte, doar va sticlesc ochii tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cehia e patria mama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Absint

| crilienko a răspuns:

Se numeste... absint...