Incearca cu niste sampon/detergent si apa...1/3 apa, restul sampon/detergent. Le pui in tubul pentru balonase, inchizi capacul, amesteci si voila! Solutia e gata.
Da. Poti folosi sampon cu apa sau spumant de baie cu apa ori gel de dus cu apa.Eu asa faceam si mergea!
Buna.De obicei ies balonase si din apa cu detergent sau apa cu sapun. Poti folosi orice fel de detergent, sampon, sapun sau orice solutie de spalare in afara de solutiile cu care speli hainele.
Buna,poti prepara acea solutie din apa si detergent, sampon sau sapun. Poti folosi orice fel de produs cu care poti spala in afara de cele cu care speli hainele.
Daca ai cutia aceea speciala pui sampon si apa si amesteci bnbn de tot O sa vezi ca merge... FUNDA?
Da. Pai contine apa si detergent de vase ( nu stiu in ce cantitate dar incearca si tu sa vezi cum e mai bine ) [Funda]?
Sampon + apa si amestecat
PUR de spalat vase + apa si amestecat
sampon la plic si amestecat
cand eram mic asa faceam
incearcale
bft
Apa si sampon, sapun lichid, sapun solid ras, orice produs din casa care face spuma (exceptand berea) poate fi folosit.
Mda! Pui putina apa intr-un recipient cu mai mult detergent de vase si/sau sapun si amesteci bine, apoi te apuci de facut baloane! Mult succes:*
Da. Poti amesteca detergent de vase (fairy sau pur ori sampon) cu apa si o sa obtii balonase foarte muuulte. Crede-ma este incercata. Funda?
Ehe...de astea faceam si eu cand eram micuta:pui intr-un pahar niste apa cu sapun,sampon, gel de dus(ce iti e mai la indemana:*), amesteci putin si cu ajutorul unui pai scoti balonase. Sper ca ti-am fost de ajutor:*