Bună. Motivul pentru care Emma (Claire Holt) a încetat să apară în producția H2O - Adaugă apă, este că aceasta ajunsese la o vârstă destul de mare, pentru a mai profesa în calitate de model tip sirenă în televiziune + că aceasta nu mai voia. Acolo chiar există acest job : mermaid model, în care acestea îsi confecționează singure accesoriile (gen Hannah Fraser, este o sirenă model renumită, și are diverse apariții în acvariile anumitor hoteluri luxoase-la deschiderea acestora, filmări, chiar și un film - „hearts atlantis„) Sper că te-am ajutat cumva.
Din pacate Claire Holt cea care o interpreta pe Emma a trebuit sa plece sa filmeze pentru un film de groaza... iar in locul ei s-a alturat grupului noua sirena Indiana Evans cea care o interpreteaza pe Bella.
Pai nu stiu motivul real, dar in serial fetele spun ca ea e plecata in calatorie cu familia
Ea nu mai poate sia facut viata in alta tara cat despre cea noua este mult mai draguta si vocea foarte frumoasa
Uni spun
ca nu era populara
si a fost inlaturata
asa gasesti pe toate siturile
Am auzit pe un forum ca i s-a propus sa joaca intr-un film, ea acceptand, prin urmare renuntand la serial.
SweetAngel întreabă: