| Eminem2012 a întrebat:

Stie cineva melodia aia de 40 min care daca o asculti toata cica "mori"? Un prieten de a lu' fratemiu' a asculato 2 sau 3 min. si a inceput sa se simta rau... Daca o stiti va roooog sa mi-a datipuppy dog eyes Sau daca stiti video de genu' asta puppy dog eyesFundaahappy

Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Eu stiu alta a lui gutza sau salam, daca o asculti 20 secunde mori de atac cerebral happy

7 răspunsuri:
| boogdan91 a răspuns:

Dar ce, vrei sa mori, amice? laughing

| Gabonne1982 a răspuns:

...cred ca-i o manea big grin

| WhiteWalker a răspuns:

Asculta justin beaver, melena gomez sau alte porcarii de genu asta, e o metoda mai rapida, dureaza doar cateva minute pana mori dar durerea este mult mai mare daca preferi varianta asta.
in caz in care te-ai razgandit dar deja ai ascultat o melodie din aia, ca sa-ti speli pacatele asculta murderdollswinking

| KenJi a răspuns:

Tin minte ca am auzit de ea la o emisiune, si nu mori, iti vine sa te sinucizi in cazurile in care esti deprimat sau trist.Ea este pusa sub un blestem si de aia, a facut peste 100 de victime, o gasesti si pe youtube dar sincer sa fiu mi-a fost frica sa o ascult

| Doddel a răspuns:

Unele melodii te fac sa te simti rau si sa te doara capul s.a.m.d din cauza mesajelor subliminale.
Numai asculta toate rahaturile.

| itscloudyoutside a răspuns:

M-am interesat in legatura cu asta dupa ce am citit intrebarea, dar am agsit doar o melodie a unui ungur, Rezso Seress, care se numeste "Gloomy Sunday". Originalul e in maghiara, dar sunt o multime de variante in engleza. Am citit despre melodia aia cum ca sute de oameni s-au sinucis dupa ce au ascultat cantecul, deoarece are o melodie si un ritm care te face depresiv, si te face sa vrei sa-ti iei viata. Inclusiv iubita lui Rezso a baut otrava, si apoi si el s-a sinucis. Nu stiu, suna mult prea weird pentru mine. Am ascultat si eu mai multe variante ale melodiei. E ciudata... :| Si trista... Si chiar m-a adus intr-o stare destul de aiurea. Dar sincer, nu m-as sinucide din cauza unei melodii. E o prostie.
Aici e melodia originala... nu inteleg nimic din ea :))
http://www.youtube.com/watch?v=PIOat9w8Mtk&feature=related

Si aici e varianta in engleza. Incepe la 1:47
http://www.youtube.com/watch?v=4WBZwLkvpFI

Insa nu am gasit vreo melodie care sa dureze 40 de minute cum ai zis tu.