Eu îți recomand Junjou Romantica, are două sezoane, nu foarte multe episoade dar mie mi-a plăcut mult animeul. ( de specificat că e yaoi), apoi ar mai fi Rosario + vampire.Îți pot face o lista mai lungă, doar că anime-urile care mi-au plăcut mie nu au multe episoade, cred că în jur de 24.De exemplu Skip beat și Kaichou wa Maid-sama dacă n-ai văzut îți recomand cu căldură!
Daca esti la zi cu One Piece si nu ai fost descurajata de primele episoade sunt convins ca o sa iti placa si anime-ul pe care ti-l recomand: Gintama!
Avatar - The last airbender, n-are nici o legatura cu avatar filmul cu uriasii albastri, e cu totul si cu totul altceva
uite http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender
sper sa iti placa! :)
Animeuri cu multe episoade:One Piece,Detective conan,bleach,dragon ball toate seriile,beelzebub,toriko,hunter x hunter, d gray-man,inuyasha,katekyo hitman reborn, saint seiya omega/lost cavans, fairy tail, rave master, kiba, hajime no ippo cele 3 sezoane, magi ambele sezoane, kuroko no bascketball
gasesti mai multe pe www.deseneanimeonline.ro mai intreaba fanii de acolo ca stiu ei mai multe
anonim_4396 întreabă:
ANONYMBOSS293 întreabă:
Yurisa întreabă: