anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva unde pot gasi id-ul lui Miley Cyrus?

25 răspunsuri:
| Moneyandfame a răspuns:

Hahahahahahah

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,
Din cate am auzit din spusele nepoatei mele id ei este miley_cool_hannah ce de Yahoo dar am auzit ca are si unul de Skype :miley.baby.fashion
Sper ca te-am ajutat

| PuяpℓeMusic a răspuns:

laughing)))
De ce nu te duci sa-l ceri personal?laughing)

| Gabrielle a răspuns:

laughingSi eu am o groaza de id-uri de ale ei dar nici unul nu e bun:p

| MihAelA_1847 a răspuns:

Fiecare persoana are un alt ID al ei, dar cred ca in realitate nimeni nu il stie.

| KiduuPink a răspuns:

Nu o sa-l afli pentru ca nu il da la toata lumea si in plus are atatea de facut saraca in cat abia are timp sa vb si cu prieteni si toti cei care spun ca sunt Miley sunt niste mincinosi pentru ca se dau ea asa ca nu baga id-urile astea prostesti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba toti sunteti prosti idul lui mylei este daniela9198

| DanutzzaMaria99 a răspuns:

Nu cred ca il poti gasi... ea nu are timp sa vorbeasca pe mess sau altceva.cred ca toti il vor si eu il vreau da nu ai cum sa-l gasesti pentru ca multi isi fac id cu numele miley cyrus si se dau drept ea.Si am vazut mai jos ca cineva a spus sa il ceri personal.Cred ca asta e solutia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley_cool_hannah nu e real dovada ca sa cititi conversatia in intreg http://vaidavlad.sunphoto.ro/miley_cool_hannah____dovada_ca_nu_e_real

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Idul lui hanah este
hannahmontanahmylei55@ yahoo.con l-am gasit pe un site unde scrie toate idurile de vedete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce handicapati!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am multe id-uri de ale ei dar doar pe unul am vb cu ea...id ei este skate_hope

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am multe id-uri de ale ei dar doar pe unul am vb cu ea...id ei este skate_hope

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Id lui miley este:destiny_isdestiny_hope.ma bucur ca te-am putut ajuta

| meliomeli_2162 a răspuns:

Il am si au si intra cam des pe el este miley_star_angel07@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu stiu de unde iei dar il stiu maily_rey_cirus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incercati myleysmile@rocketmail.com si daca aveti nevoie si de selena sellysweet@rocketmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley=myleysmile@rocketmail.com selena=sellysweet@rocketmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu chiar am ID-ul eis i chiar am vb cu ea are web si am vazut-o... Te rog sa nu imi ziceti ca sunt proasta etc...Chiar am vb. Cei care nu ma cred sa nu ma creada. Dar chiar am vb.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca aia care zic cu yahoo.com nu e bun americanii nu au auzit de yahoo.com... ei au roketmail sau ymail

| BiancaGeorgya a răspuns:

Il stiu este d.cyrus70@yahoo.com.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley_cyrus

| IIIx333III a răspuns:

Buna.

Id lui Miley este mylez_c. yruss

Nu mai crede alte id care nu au nici o legatura cu ea, ea este o fata serioasa, cu un id serios cu tenta de traznit.

Iar, daca vrei si @deget.net : este www.MileyCyrusMee. deget.net

Întrebări similare