Salut,am subtitrarile tale dar de la sezonul 7 ep 9 nu mai imi merge sau nu le recunoaste programul(am incercat cu toate, inclusiv cel recomandat de tine)ce trebuie sa fac ca imi mearga?
Am subtitrare pentru sezonul 1 si restul lucrez la ele, daca vreti sbtritarile cautati-ma pe adresa :nicoleta_vlad73@yahoo.com
Am postat pe regielive.ro sez1-2-3 pentru serialul El Internado in limba romana sub numele,, the bording school,, doar asa sa putut sper sa va fiu de folos si in continuare ...nina
sunt doua subtitrari proaspete pe regielive.ro 1. 2 sez 4 cu multa placere nina
2. 1. 28. 5039 eu am versiunea asta de GOM player si imi merge...
Dar mai incearca cu alte programe de vizualizat filme... uite si link-ul de la ele:http://www.videolan.org/vlc/
Am schimbat saitul pe care postez subtitrarile le serialul El Internado acum le puteti gasi pe titrari.ro http://www. titrari.ro/index.php? page=cautare&z1=0&z2=El+Internado&z3=1&z4=1 Peste doua zile voi pune sez 4 tot.
Nu exista. Singura varianta subtitrata e cea a lui Cereales Killer, in franceza - iar el a preferat sa le inscrie in containerul. mkv, nu sa le livreze separat, ca. srt sau. sub. Poti incerca sa-l contactezi, poate il convingi sa puna toate subtitrarile pe opensubtitles, cine stie, poate le traduce cineva in romana.
V-a rog, subtitrare la sezonul 4 are cineva? ma gasiti la id: abovebsk. multumesc
Acolo le gaseam si eu...chestia e ca nu sunt de gasit pe nici un site care le are google in baza de date sau cel putin nu in alea cunoscute.
Scuze ca nu e chiar despre ceea ce se discuita aici.dar tu de unde ai descarc episoadele? nu le gasesc niciunde si caut de 3 luni.ador serialu.i need help.
Ninavlad.iti multumesc pentru subtitrarile de pe regielive. Cele de la sez 4 cand crezi ca vor fi gata?
Am gasit subtitrare pentru sez 4 ep 3 in engleza...se ofera cineva sa o traduca...astept un rasp aici sau add la id: nim3ni_nim3ni@yahoo.com
Salut! aveti cumva idee unde as putea sa gasesc subtitrarea in orice limba ( de preferat romana) la el internado sezonul 7 ep 7-15?
Salut! Si eu caut cu disperare subtitrarile in limba romana de la "El Internado" sezonul 7 episoadele 7-15, daca stie careva unde le pot gasi sau daca le are cineva plss trimiteti-le la adresa vlad_bzg@yahoo.com ofer la schimb toate celelalte subtitratri al serialului :d daca nu va rog sa imi spuneti cand o sa apara si de unde sa le iau