| rotariurazvan a întrebat:

Stiiti vreun truc pentru a face parul sa ceasca mai repede?

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu exista trucuri din astea.

| DragosFku a răspuns:

Desigur ca exista. Il ungi cu ulei de ricin si il lasi cateva ore, apoi il speli. Poti sa faci asta noapea pentru ca totusi e ulei, si o sa ai parul uleios big grin
Ulei de ricin gasesti la farmacie la sticlutawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmi pare rău dar nu ştiu niciun truc pentru a face părul să "ceaşcă" mai repede.

| Crucified a răspuns:

Ulei de ricin.

| xBaSaMaK a răspuns:

Salut!
Imi pare rau sa te anunt, dar din pacate acele trucuri sunt facute pentru a castiga niste bani...deci practic nu exsista sau daca exista cateva, sunt facute la mantuiala, asa ca ai grija cu ce iti dai prin cap sa nu ajungi la alte boli...
Sper ca te-am ajutat, Mult noroc.

| 00SweetTweety00 a răspuns:

Hey love struck
Uleiul de ricin. Il aplici de la radacina pe toata lungimea firului de par. Lasi sa actioneze 30 min- 1 ora, apoi te speli normal.Cu sampon, preferabil din ingrediente naturale. Intreaba la farmacie. Si uleiul de ricin tot de la farmacie, nu e scump, in jur de 8 lei cred...

Sau uleiul de masline. Fie il aplici de seara, iti infasori parul intr-un prosop si dimineata te speli, fie il pui seara, dar intr-o cantitate mai redusa si il lasi sa actioneze cat mai mult cu putinta. La uleiul de masline poti adauga si un galbenus de ou.Amesteci ca la maioneza si te dai pe par, insistand la radacina. Apoi te speli ca de obicei.

Dupa ce te clatesti, inmoaie-ti parul intr-o infuzie de ceai de musetel/de frunze de nuc/ de urzici. Lasa parul moale si ii da niste refleze naturale si frumoase. Nu este necesar sa te clatesti cu apa dupa.
Si ia-ti de la farmacie niste suplimmente de minerale.Eu luam intr-un timp osteocare. Sunt bune, la mine deja se vad efectele. Si sampoanele pe care le folosesti ar fi bine sa fie tot naturale.

O data la cateva luni, taie-ti varfurile, altfel se vor toci si vor incetini cresterea parului.
Bafta multa! ♥ te pup big huglove struck

| AndaBăă a răspuns:

Hei. Există un ''truc '' pe care l-am incercat.
Tot așa..am văzut pe TPU că toți ziceau '' uleiu de rinic ajută păru sa crească '' așa că m-am dus la farmacie, am luat ulei de ricin si am inceput sa ma dau seara. Trebuie să te dai la rădăcină. eu am stat 1-2 ore cu uleiu de ricin pe păr după m-am spălat. A crescut el mai repejor dar nu pot spune că intr-o saptamana am avut parul ''WOW ''. Ah, am mai folosit uleiu de ricin pentru gene. ti e face mai lungi si mai dese.
Incearca faza cu uleiu de ricin.
Te pup :*

| georgeta27 a răspuns:

Foloseste ulei de ricin