anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stit ca exista o superstitie cu uitatul in oglinda la 12 noaptea.ce se intampla daca ma uit la 12 noapte in oglinda?
Imi mai spuneti alte superstitii cu 12 noaptea? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| alicecurtis a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic! majoritatea superstitiilor sunt bullshits!

2 răspunsuri:
| BlackVeil a răspuns:

Daca te uiti la 12 noaptea in oglinda iti vezi mutra obosita si ridata.

| Differentx13 a răspuns:

Toata povestea asta a inceput... atunci cand murea un om stii ca oglinzile se acopera in aceea camera si tu nu ai voie sa te uiti in ele, deoarece s-ar putea sa vezi mortul si ca sufletul lui ar ramane blocat un timp acolo. Povestea s-a exagerat, daca vezi un om mort sau te gandesti la cineva mort si te uiti in oglinda se zice ca o sa-l vezi, sau o sa te vezi pe tine moarta.Astea sunt superstitii si subliniez SUPERSTITII nu trebuie sa le crezi, vei incepe sa ai cosmaruri. Mai bine uiti de faza asta si uita-te cat vrei in oglinda, toata lumea o face si nu pateste nimeni nimic.
Eu nu cred în superstiții, dar uite câteva :
- Se spune ca nu este bine sa fluieri noaptea, dupa apusul soarelui, pentru ca poti chema spiritele rele.

- Nu este bine sa stai in fata unei oglinzi pe intuneric.

- Se spune ca nu este bine sa-ti tai unghiile seara pentru ca iti scurtezi viata.

- Daca vezi o stea cazatoare noaptea se spune ca ti se vor indeplini trei dorinte.

- Daca iti auzi numele stigat noaptea, nu te intoarce.

- Se spune ca nu este bine sa arati cu degetul spre luna pentru ca vei ramane fara degete.
- Și se mai spune că dacă strigi Bloody Mary de 3 ori îți apare în față laughing (tot la 12 noaptea )