| Simi_6065 a întrebat:

Stiti anime-ul Jigoku Shoujo-Fata iadului, in serial se spune ca exista un ite unde scrii numele unei persoane pe care vrei s-o omori, am cautat pe youtube si am vazut cateva comentarii de genul ca site-ul exista dar e fals dar altii spuneau ca si merge... Oricum de curiozitate unde pot gasi acest site big grin uitat-va la clipul asta la primele secunde, scrii ein japoneza dar nu pot lua copy paste. Daca imi poate trimite cineva acele randuri scrise sau direct site-ul, va rog. Funda mersi anticipat!

7 răspunsuri:
| emma_7432 a răspuns:

Oooo, I LOVE AI ENMA ( adica hell girl), da exista o versiune a site-ului, am incercat trebuie sa-ti scrii adresa si toete cele, da intai pe google ai enma site, si dai primul link, acolo cauta si te duce pe site, arata foarte super si te tenteaza sa scrii, dar treuie japoneza. Good luck! Apropo vezi daca chiar vrei sa omori acea persoana o sa te duci si u in iad, ooouch! Oricum e interesantlove strucklove strucklove struck

| a1doru a răspuns:

Mai citeste si tu o carte de povesti, un volum de versuri, ceva legat de ortografia limbii romane. poate asa vei ajunge sa intelegi sensul ''vorbelor''rolling on the floor

| Anne_9288 a răspuns:

Http://www.jigokutsushin.co.nr/
Asta se presupune a fi site-ul:P

| Anne_9288 a răspuns:

Sau acesta:
http://www.hotlinetohell.co.nr/
Desi,despre primul am auzit mai multe vorbindu-se, oricum niciunul nu e pe bune.:P

| 니코 a răspuns:

Ar fi fain sa existe siteul asta adica sa chiar functioneze dar totusi nu merge am incercat de vreo 3 ori

| DubstepQueen a răspuns:

Http://cram.s27.xrea.com/jigoku/index.cgi
L-am gasit pe net :)).
Desigur e doar un link fals al Anime-ului;).
Ar fi super sa fie adevarat :)) Toti am fi cuminti :)).