| just4you a întrebat:

Stiti case bantuite din galati? Ati fost acolo? Ce s-a intamplat? Dar cea mai importanta intrebare ramane prima! Dau funda :*:*

6 răspunsuri:
| just4you explică:

ChrixSto, stii ceva ai grija ce zici prin b*tch pentru ca nu ma cunosti, si in al doilea rand asta e site de oamnei zic eu civilizati. Dupa cum vb cred ca esti de la Marlea de undeva...Deci mai bine du-te pe alt site mai potrivit pentru tine...

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Esti tu bantuita, pun pariu ca mai mult de 14 ani nu ai! get down b*tch!talk to the hand

| Malvie a răspuns:

Hei, sunt cateva case bantuite din Galati, dar au niste zvonuri. Ar fi Toto sau casa bantuita de langa modern sau aia din tiglina.(fostul centru de transfuzii parcathinking).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda...am fost...

nu`i nimic special.nici macar nu erau bantuite...sunt doar povestiwinking

| AndreW_2620 a răspuns:

O casa foarte bantuita ar fi cea de langa gradinita Tedi in care ni preotul nu a putu sa intre primul caz al doilea lea ar fi ca sangele de pe pereti nu se sterge cu cat dai mai mult cu var cu atat se face mai vizibil.mai este si Toto unde se duc toti drogati. spor la cautat

| AnonimNedetectat a răspuns:

Ba se zice ca aia de langa modern e bantuita dar nu cred deoarece am fost pana sus in pot si aia din tiglina cica e bantuita ca daca esti drogat si intri in curte te ia cu dardaieli iar in casa daca intri auzi voci de fata care canta si vezi intuneric cica s-a dat si in ziar aia din tiglina dar tot nu credrolling on the floor

Întrebări similare