| KidutzzZuu a întrebat:

Stiti ceva impotriva arderi parului cu placa?

Răspuns Câştigător
| pam_pam a răspuns:

Eu folosesc ser pentru varfuri uscate/despicate de la avon. Il aplic pe parul uscat, in special pe varfuri si nu prea aproape de radacina firelor de par. Are consistenta uleiului, doar ca ceva mai gros. Ai sa observi ca atunci cand il indrepti cu placa, va iesi un fel de abur, dar asta tocmai pentru ca temperatura ataca mai mult serul si mai putin firul de par. Am observat mai sus ca iti cade si parul din cauza placii. Eu (desi mi-a fost foarte greu) am renuntat la placa aproximativ un an de zile. Si mie mi se subtiase si imi cazuse mult par, dar in acel an s-a regenerat total, si acum parca nici nu mai cade ca inainte si nici nu se mai subtiaza. Macar 6 luni de zile, uite acum, ca se raceste vremea, e ok sa-l porti neindreptat, mai ales ca si frigul dauneaza parului. Incearca, de asemenea, sa tunzi varfurile cat mai des. Daca nu-l tunzi macar o data la 2-3 luni, nivelul de despicare/ardere al varfurilor creste centimetru cu centimetru, pana vei fi nevoita sa tunzi chiar si 10 cm din lungimea parului. (asa am fost eu nevoita sa fac, din neglijenta) Sper sa te ajute sfaturile mele, eu cand am inceput sa cochetez cu placa nu aveam toate aceste informatii, si mi-ar fi fost mai usor. Bafta!

9 răspunsuri:
| Bishop a răspuns:

Da. Sa n-o mai folosestiwinking

| maryana5 a răspuns:

Paih foloseste-o cand ai parul udwinking
xoxo, mary

| danutza a răspuns:

Foloseste balsam si incearca sa nu te indreptzi pe parul ud aaa si de 2, 3 ori pe saptamana e prea mult
bafta happy

| Andreea24 a răspuns:

Da, sa o folosesti cat mai rar posibil, vorbesc la modul cel mai serios. Placa este foarte periculoasa, folosita in mod constant. Exista produse care amelioreaza efectul placii, acestea se pot gasi in saloanele de coafura, mergi acolo si intreabawinking

| buburuzaucigasa a răspuns:

Da sa o arunci la gunoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serul de la avon nu trebuie aplicat neaparat pe parul uscat pentru ca nu stica pe parul umed eu folosesc ers pentru varfuri rebele si cand ma spal pe cap dupa aia dupa ce e aproape uscat aplic serul...sunt reprezentant si crede-ma ca am incerctt cam toate produsele de par de la avon...pti sa iticumperi si un spray pentru indreptarea parului protejeaza destul de bine

| KidutzzZuu explică:

Pe naiba bah.cum pnm sa il indept cand e ud.laughing). se arde si mai rau.pff

| ankuuu a răspuns:

Si eu folosesc la fel ca pam_pam big grin si pot sa zic ca nu ma intind de foarte mult timp q placa adica am cam 1 an si nu mi se despica para si nici nu mi`l arde asa tare big grin bine ca la 2 luni imi schimb frizura

| LOVESCENE a răspuns:

Pentru toamna/iarna (ulei de masline sau galbenus de ou)
pentru primavara/vara (solutie)...acm nu stiu ce fel de solutie pentru ca eu am de la syoss bye love struckhappy