Am vazut azi un joc asemanator pe face book. daca vrei mai multe detalii ma interesez si iti zic. dar cred ca trebuie sa-ti faci cont acolo.
Www.mydivadool.com
www.missbimbo.com
eu pe astea intru...
sau pe www.gaiaonline.com
Mikella are dreptate.Este pe facebook.trebuie sa ai cont si email.jocul cu papusi virtuale se numeste yoville, este si cu animale numai sa ai grija de el poti sa iti creezi casa(tu esti animalutzul de fapt) sa iti cumperi haine etc pentru el; se numeste petville; este si cu ferma(sa ai grija de animale, sa plantezi sa ai grija de pomi sa iti faci o casa etc se nuemste farmville; mai este unu cu pesti trebuie sa ai grija de ei se numeste fishville; Sper ca ti-am putut fii de ajutor!
Uite cateva exemple: www.stardoll.com/en, www.imvu.com, www.mydivadool.com, www.missbimbo.com, www.gaiaonline.com, www.panfu.com, www.pisicavirtuala.com, www.ejocurifete.ro s. a.
Te-ai plictisit de Webkinz? Pai intra pe www.ejocurifete.ro, logheaza-te si joaca-te pentru bani! Ii cumperi papusii tale virtuale haine, pantofi si astea. si apoi dai pe salveaza. O sa dai pe un joc si mai la dreapta o sa ai un chat!
Iti spun eu... cel mai tare joc de genul asta este imvu. e super...iti alegi o fata. dupa care vb cu oameni din toata lumea. faci credit(moneda jocului) si-ti cumperi tot felul de lucruri.haine.skin.par.acesorii.animale.case.etc.daca iti faci cont pe imvu o sa mai vb.contul meu e adelina995. pup