Imi place foarte mult numele surorii mele : LELIA
inca unele exemple:
Agnes: pura, blanda, fragilitatea, tandretea. Agnesele sunt (sau ar trebui sa fie) femei fragile, dragute, timide si care se sacrifica.
Aimee: draga, gratioasa, blanda, placuta, buna, stiind sa pastreze iubirea, simple, intelepte, modeste, consacrate unei lungi fericiri si unei batraneti linistite.
Alice: imblanzitoarea. Se potriveste femeilor inalte, mari, sculpturale dar si celor mici, agreabile, mandre. Domina prin farmecul lor.
Ana/Anca: de la "channah", nume evreiesc care inseamna "gratia favorita". Femei miloase, cu spirit sanatos, sincere, curajoase, sotii bune, mame bune, caritabile.
Cristina: de la "christiana", nume latin ce inseamna "urmasul lui Christos".
Diane: de la "diviana", nume latin pentru "zeita".
Eva: conform Vechiului Testament, Eva a fost prima femeie de pe pamant.
Mirabela: de la "mirabilis", cuvant latinesc insemnand miraculos.
Oana: de la "channah", nume evreiesc care inseamna "gratia favorita"
Sofia: nume de origine greceasca ce inseamna "intelepciune".
Sorina: nume cu origini romanesti ce simbolizeaza stralucire si buna dispozitie, derivat din cuvantul "soare".
Victoria: nume roman care in latina semnifica "invingator".
oricum orice nume ai alege ar trebui sa adaugi si unul de sfant!
Nume care sa inspire gratie.
dalia, eliezabeth...imi storsai creierii .chiar nu`mi mai dau seama ce nume ar fi care sa inspire gratie. poate vanessa...sau marie claire
Lucia mi se pare un nume potrivit pentru o fata vesela, sociabila; Ingrid si Alberta imi plac pentru ca au o rezonanta puternica Sper sa iti fie de folos
Lidia, Liliana, Isabela, Daniela, Brooke, Vanessa, Daria, (ceva cu ''ria'') Lia, Elizabeth e un numele de femeia potrivit in instorie regatul. eu aleg Isabela, imi place mult caci la bela in latina bella inseamna frumoasa
Daca as avea o fata i-as spune lior ayelet si daca as avea un baiat i-as spune yosef (yoshi) - mordechai
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: