Http://dressupgames.com/virtualpets.html
Uite aici. Ai o multime de site-uri!
Numai apasa pe cuvintele cu albastru.
Succes!
Cauta pe google webkinz si dai prima si dupa aia [ daca ai COD da nu cred ca ai ] asa ca fa-ti un cont de proba :*
Stiu foarte multe deci sa incepem :
1) PetVille
2) webkinz
3) zoozumba(acesta este cu zoo)
Finish! pls din inima da-mi funda
Scrie pe Google,, superpoke" sau rockpets, zoomumba, foopets...
Si iti vei putea lua animalute si poti sa le ingrijesti. E super
Inceraca sa-ti faci cont pe facebook. pe langa faptul ca este o retea de socializare destul de tare are si jocuri precum petville, fishville si altele unde trebuie sa ai grija de animalute. in plus fiind o retea de socializare poti sa ''vizitezi'' animalele prietenilor tai. distreaza-te! fundita
Stiu mai multe,,Bella Sara",,, PetPet Park",,, Moshi Monsters" si altele dar nu le mai tin minte. Sper sa te ajute! Succes!
Aunt foarte multe... : superpok,rockpets,foopets,webkins,petville,petpetpark,bellasara, farmerama, zoomumba
Pai eu sstiu multe deci sa incepem
1) webkinz
2)pandanda
3)petpet parca
4)laidy popular
5)club pinguin
Www.webkinz.com, daca nu vrei sa cumperi un plus ca sa primesti un cod si sa ai acces la mai multe activitati, poti sa-ti faci un cont de proba si sa ingrijesti un caine sau o pisica, ii faci o casa, cu mobilier, jucarii, tot ce-i trebuie, ii cumperi haine, faci teste de cultura generala si joci jocuri cu el si mergi si la scoala(unele doar daca ai cod)
si poate te mai ajuta si intrebarea asta : http://www.tpu.ro/......irtual-ro/ sper ca te-am ajutat;)