Sceneta GRABA DE CRACIUN- o jurnalista vrea sa faca un reportaj despre semnificatia Craciunului. Cei intrebati sunt toti persoane grabite si explicatiile lor tin de mancare, curatenie, brad, distractie. Reportajul pare un dezastru pana cand sosesc cei 3 pastori biblici. Sceneta este in versuri si poate fi folosita in biserica, la serbari dar si la evanghelizari. sau Sceneta CRACIUNUL DIN INIMA- Niște tineri de la biserică vor să filmeze pentru Crăciun un scurt film cu nașterea lui Hristos. Ei seceartă căutand locul perfect pentru filmări. Multe lucruri ies la suprafață, probleme de caracter, conflicte nerezolvate, necredință. Întâlnesc un bătran al străzii care îi confruntă cu întrebarea daca îl au sau nu pe Hristos în inimă. Ei hotărăsc să filmeze oriunde dar să aibă cu adevărat Crăciunul înăuntrul lor. Bătrânul se dovedește a fi altceva decât un cerșetor neînsemnat... Sper ca te-am ajutat, funda?
Nu stiu de ce dar nu apare inca chestia aia ca sa iti pot da funda dar cand apare iti dau
Ms
Cu placere :*
Ati jucat sceneta "Legenda Craciunului"? Daca nu, uite link-ul cu scenariul http://www.universdecopil.ro/......aciun.html
Sper ca te-am ajutat.
Constantin_Diana_1998 întreabă:
Yurisa întreabă: