Cel care zâmbește atunci când lucrurile iau o întorsătură proastă s-a gândit deja pe cine să dea vina.
E adevărat că nu știm ce-am avut până nu-l pierdem, dar e adevărat și că nu știm ce-am pierdut până când nu-l dobândim.
Bărbații sunt ca locurile de parcare: cei buni sunt luați, cei liberi sunt pentru handicapați.
Nu lua viața în serios niciodată. Oricum nimeni nu iese din ea viu.
I-am spus soției mele că soțul este ca vinul, devine din ce în ce mai bun cu trecerea timpului. A doua zi, m-a închis în pivniță.
Fetele sunt ca telefoanele celulare. Ne place să fim ținute, să ni se vorbeasa, dar, dacă apăsați butonul greșit, veți fi desconectati.
Femeia obișnuită ar prefera frumusețea deșteptăciunii, pentru că bărbatul obișnuit vede mai bine decât gândește.
Când mor, vreau să am o moarte lină, în somn, nu țipând, așa cum au făcut pasagerii din mașina lui.
În spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie surprinsă.
Fiule, dacă vrei cu adevărat să obții ceva în viață, trebuie să muncești pentru acel ceva. Acum liniște, că anunță numerele la loterie.
SÄ zbori este să încerci să te izbești de pământ și să ratezi.
Munca nu a omorât niciodată pe nimeni, dar de ce să riști?
Indiferent de ceea ce fac femeile, trebuie s-o facă de două ori mai bine decât bărbații ca să fie considerate pe jumătate la fel de bune ca ei. Din fericire, asta nu e prea greu.
Dacă Barbie e așa iubită de toți, de ce trebuie să-i cumperi prieteni?
I-am spus doctorului meu cÄ mi-am rupt piciorul în douÄ locuri. El mi-a zis să nu mă mai duc în acele locuri.
Cea mai mare plăcere în viață e să faci lucrurile despre care oamenii spun că nu ai voie să le faci.
Toți avem nevoie sÄ credem în ceva. Eu cred că o să mai beau o bere.
Niciodată să nu mergi la un doctor căruia i-au murit plantele din birou.
DacÄ nevastă-ta vrea să învețe sÄ conducă, nu-i sta în cale.
Bărbații ar trebui să fie că batistele igienice: catifelați, bine mirositori și de unică folosință.
Toată lumea vrea să meargă în Rai, dar nimeni nu vrea să moară.
Odată m-a bătut calculatorul la șah, dar nu mi-a fost un adversar decent la kickboxing.
Toată lumea are dreptul la o părere. Dar, vezi tu, a ta e idioată.
Singurul motiv pentru care cad pe gânduri este că gândurile sunt un teritoriu necunoscut.
Nu sunt vegetarian pentru că iubesc animalele, sunt vegetarian pentru că urăsc plantele.
Omul a inventat limbajul pentru a-și satisface nevoia de a se plânge.
Am păreri proprii a foarte puternice, dar nu sunt întotdeauna de acord cu ele.
Există trei laturi ale unei situații: partea mea, partea ta, și partea corectă.
Dacă Părintele nostru ceresc a inventat omul, a făcut-o pentru că maimuţa l-a dezamăgit foarte tare...
Dă-i unui bărbat mână liberă şi te vei trezi cu ea prin toate locurile.
Am o viaţă amoroasă cumplită. Ultima oară când am intrat într-o femeie a fost când am vizitat Statuia Libertăţii.
"Dacă te prind, om te fac!"
Nu te căsători pentru bani, poţi găsi de împrumut mai avantajos.
Cap fără durere nu are decât sperietoarea din bostănărie.
Mincinosu' roade osu'.
Găina bătrână face zeama bună.
Înalt ca bradul, prost ca gardul!
Un câine este mai deştept decât o femeie deoarece nu latră la stăpânul său.
Cine se culcă odată cu găinile, se culcă si a doua oară.
Prostul râde de trei ori: o dată când râd ceilalţi, o dată când înţelege gluma şi încă o dată când îşi dă seama că râsese fără să înţeleagă.
Banii fac mulţumire, mulţumirea face bucurie, bucuria aduce sărăcie şi sărăcia face minte.
dar mai vine uitete aici http://proverbe.citatepedia.ro/index.php?t=c
1. Prietenia este ca si cand faci pipi pe tine: toata lumea poate sa o vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce. 2, Prietenia este ca si cand faci pipi pe tine: toata lumea poate sa o vada, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il aduce., Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.
sau daca vrei mai multe cauta pe http://citate.unica.ro/2008/06/07/citate-funny/;)
youaremyfavouritecolour întreabă: