| TheBlackCrystal a întrebat:

Stiti trucuri cum ar fi asta :
Tin pe cineva strans de de piept in timp ce persoana respectiva tine pe piept mainile in forma de X si respira tare pe gura de 20 de ori. dupa ce termina de respirat asa, pe gura, eu il ridic sus si il scutur in timp ce pers. respectiva isi tine respiratia, apoi il las jos si el/ea este aproape adormit/a.
Daca stiti trucuri asemanatoare va rog sa imi spuneti si mie sau daca nu puteti sa explicati puteti sa imi dati si linkuri cu filmulete. Promit ca dau si Funda si Voturi daca primesc ceea ce vreau!

7 răspunsuri:
| LMAO a răspuns:

Unu se pisa in timp ce tu eu lingi.
tu[care o lingi] o sa ai in gurita pisat

| me1oo a răspuns:

Frate sunt o prostie chestile astea. dom cauza a ce ai scris tu mai sus a murit un baiat la scoala, nu se face asa ceva, parca nu ati avea minte in cap, si nu e aproape adormit idiotule i se opreste pulsul si poate sa moara, ganditi cu capu nu cu picioarele

| TotEuBaiiIsBack a răspuns:

Intinzi mainile pe un perete, cu palmele lipite[de perete]
Apoi, duci mana mana stanga la umarul drept de 20 de ori
Intinzi din nou mainile sh o sa observi ca mana stanga este mai scurta decat cea dreaptawinking

| Ema97 a răspuns:

Da, am auzit de trucul asta. Hai sa iti spun o povestioara despre el. Acum doi ani in tabara din clasa a saptea am facut si noi trucul asta. Dupa ce ne-am tot prostit noi cu el si eram deja obisnuiti a venit randul unei fete care la fel a cazut in starea aceea de lesin. Problema a fost ca au trecut 5, 10, 20, 30 de secunde si ea nu se mai trezea. Noi, copii prosti, ne-am gandit ca se prefacea si am lasat-o asa si ea de fapt lesinase si nu mai respira deloc. Peste doua minute cand a venit diriginta si a vazut-o s-a speriat rau si a inceput sa ii faca resuscitare manuala si masaj cardiac insa a fost prea tarziu. Noi ne gandim acum in fiecare zi ce bine era daca nu ne-am fi jucat jocul acela si te sfatuiesc ca daca tii la sanatatea ta si a celor din jur sa terminati cu jocurile astea prostesti fiindca in senzatia a ceea de adormire persoana respectiva nu mai respira si nici nu e constienta deci se poate lovi la cap, poate face stop respirator sau poate muri din cauza ignorantei celorlalti.

| TheBlackCrystal explică (pentru me1oo):

Stiam ca e ceva in legatura cu inima si cu bataile inimii dar nu e vina mea, un coleg m-a pus sa caut trucuri de'astea si...
Oricum si la mine la scoala una nu isi mai simtea picioarele dar inf ...deci nu e vina mea ca nu eu am inventat chestia aia.

| SmIlEy_4608 a răspuns:

Da stiu eu unul foarte mist: prima oara cand l-am incercat eram langa pat ca vedeam mai multi ca fac asta si "cad pe jos" si am visatlaughing ca earm la opera pentru cateva sec. Deci te pui ca pe tronrolling on the floor si sufli de vreo 50 de ori foarte repede incerci sa tragi cat mai putin aer in tine dupa ce ai suflat de 50 ori te ridici si repede pui partea de la mana ( intre palma si cot) la gura si sufli tare de tot, faţa ti se va invineti si vei lesina(asa a fost prima oara la mine) dar doar primele dati cand faci asta o sa fie misto, apoi cand vei mai face nu o sa lesini dar o sa iti bubuie capul ffffff tare si o sa te doara vreo 10-20 sec. ai grisa undeo o faci un preten si-a spart capu ( a dat cu capul cand a lesinat de ghiuvetalaughing rolling on the floor. Fundiţa?

| NoMusicNoLife25 a răspuns:

Am auzit trucul asta