| Micheille a întrebat:

Stiti unde am putea merge cu clasa de 1 iunie? prin cluj sau unde?(mentionez ca sunt din zona maramuresului)? Sa ne distram?

Si ceva jocuri? Sa ne distram p autocar(noi am stabilit pe ce mergem dar nu stim unde).

Si ce sa imi iau pe mine? Bluza maneca scurta o jacketa daca mie frig?

Si sa imi duc si camera? Si cate casete sa imi iau?

Si sa imi iau o gentutza? dinaia la brau?

Si ceva banii? Cati?

Si ceva basca?

Si ochelari asa-i?

Si unde sa imi pun camera? s-o tin in mana asa-i?( Si mentionez ca sunt extrem de emotionata, nu stiu dc da mnolaughing )

Pana ajungem in locul respectiv? As putea dormii (mie mie grija sa nu ma uite cineva laughing )

Si cu prietena mea cea mai buna ce sa facem aman2? Ce sa povestim?

Ce sa imi iau de acolo? Ca sa ma incardrez in banii si in privinta folosirii lor.

Si o intrebare diferita de aceasta. Ce sa fac sa treaca timpu? Ca sunt emotionata seara nu pot dormii(am mai patit eu asta). Multumesc

Funda+ vot si la restul numai vot

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite dragutahappy

daca vrei poti sa-ti iei intr-o genta mai mare si sa-ti pui acolo 3 casete o haina mai groasa in caz de o sa-ti fie frigtongue
cat despre bai cam nu stiu asta pe tine te priveste tongue
o bluza mai faina oridecare sa fie
aparatu poti sa til ti in geanta numai in momete cand faci poze sa til ti in mana pote o sa fie riscul de al pierdehappy
tu si prietena ta puteti vorbi despre baieti vedete barfe alte fete sau un pachet de carti cateva reviste si popcorn si ciocolata si stai linistita trece timpulwinkingsau adunati o gasca mai mare in autocar si jucati adevar sau provocarewinking
ochelari thinking da ar fi o idee buna dar numai in caz de e soare basca nu trebuie o umbrela mai in caz de ploua
nu nu trebuie sa dormi distreazate:p
pai nu-ti fie frica no sa te uite:p
ca sa fi mai sigura ia telefonul cu tinetonguesi sa ai centi iar apoi cere nr lu profa sau profu sau unei prietene si sunihappy
pai ca sa nu fi emotionata punete langa prietena ta si sunt sigura ca o sa poti dormi linistitawave
sper ca ti-a fost de foloswave
funda + votbatting eyelashescum ai promis:*:*:*:*
mersi ciuzz!

0 răspunsuri: