| biby29 a întrebat:

Stiti vreau site de unde pot citi romane online de sandra brown?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cauta cartile la biblioteca, le gasesti sigur.

11 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu-ti pierde timpul. Citeste ceva serios. Alea-s prea siropoase... Explica in 3 pagini cum descheie un sutien?! E jalnic...

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Soft mie imi place Sandra Brown. Ce te legi de ea? Esti invidios ca are numai best-sellere? rolling on the floor Glumesc.

Da, misto autoare, ce mai! Mai bine incearca realitatea cartii si asa nu trebuie sa o mai citesti nici sa visezi la printi ca e timp pierdut aiurea.

| bubukid a răspuns:

Am citit si eu vreo 2... povesti de viata...iti recomand amantii de linda barlow. e on line pe google love struck

| iuliana21 a răspuns:

Sandra brawn. ultimul roman citit de ea a fost imaginea din oglina... iar de cateva zile am inceput sa citesc secrete bine pazite...nu stiu site.cryingdar iti recomND caretile de mai sus. te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomand catile audio sunt destule pe net, mai ales de SB, iar cele publicate dupa 2003 sunt cele mai super, am mai multa actiune (nu actiune de budoar).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da vreau si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti pe scribd.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte tare "amantii"

sunt detalii ft bine puse la punct, si anumite "aspecte" pe care la inceput nu le intelegi, dar dupa realizezi ca au rostul. faina carte. o sa incerc sa citesc si "imaginea din oglinda" sau "secrete bine pazite". suna bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu ca un destept ai atat si ai citit toate cele 3 pagini. si cum nu era de ajuns ai mai citit inca 10 carti de.ale ei.nimanui nu ii plac cartile ei dar toti nu va mai dezlipiti ochii din ele. hahaha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu de vanzare; cine e interesat sa ma contacteze pe www.dealemele.webs.com

| Dumy_Yonut_1987 a răspuns:

Pe scribd.ro