eileen
| eileen a întrebat:

Stiti vreo piscina in Bucuresti fara huligani, mai putin aglomerata, cu apa curata, servicii impecabile si unde te poti bronza pe timpul verii? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Clubul diplomatilor, Herastrau, intrarea la Gara Baneasa
este o piscina ft frumoasa
vin numai straini, diplomati
si este o zona cu multe terenuri sportive si parcuri
ft frumoswinking

6 răspunsuri:
RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Daca te tine bugetul, vezi pe la hoteluri (Hilton, Mariott, etc). E posibil ca uneori sa gasesti si abonamente destul de avantajate. De multe ori am fost si la Dinamo, si aveau conditii bune.

| borsec a răspuns:

Complex Club Floreasca, Crowne Plaza Health Club

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Stiu ca la water parca e foarte curata apa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce piscina te bronzezi vara asta?

CLUB PISCINA - Terasa, Piscina, Cadru verde, Parcare

Bucura-te de cele mai insorite zile de vara la Club Piscina intr-o atmosfera de vacanta si armonie.

Club Piscina te scoate din monotonia orasului si te asteapta de luni pana duminica in orasul Otopeni ( str Bisericii nr. 18A) sa evadezi din rutina zilnica intr-o adevarata oaza de relaxare.

Club Piscina este exact pe gustul tau, calitatea apei este excelenta si pentru ca ne preocupa sanatatea clientilor nostri, se respecta cele mai inalte standarde de igiena.

Te asteptam de luni pana duminica, inclusiv, intre orele 09.00- 21.00. Pretul unui bilet este de 20 RON si include sezlongul. Mai multe informatii afli la nr. de tel: 0723.182.789

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pisicina club floreasca este 20ron in cursul saptamani si s d este 30 ron are si restaurant sezlonguri este super o recomand cu cal dura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand piscina orhideea Spa: www.orhideeaspa.ro - dar e acoperita.