| Lilith_6353 a întrebat:

Stiti vreo poveste de groaza? Dar, va rog sa nu fie de pe Spectrul realitatii, caci am citit c-am totul din ce e acolo. Povestea poate fii creata de voi.

3 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Dacă ai răbdare poţi citi Regii nisipurilor de George R R Martin http://www.scribd.com/doc/30154/Martin-George-RR-Regii-nisipurilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu cateva povesti adevarate care mi s-au intamplat cu prietena mea anne:

1. acum vreo 2 saptamani m-am dus cu pritena mea anne la biblioteca orasului sa duca niste carti.(bibloiteca trece pe langa un spital parasit). ne-am gandit sa ne ducem sa vedem daca este deschis si am vazut ca usa din spate era deschisa.Am intrat. Dar am auzit niste zgomote ciudate si am iesit.bineinteles ca urcasem la primul etaj si am fugit pe scari pana afara. apoi am mai intrat de cateva ori dar ieseam repede.acum ne este ciuda ca nu am intrat dar nu sunt sigura daca acele zgomote erau din afara pentru ca in spital era liniste sau acele zgomote chiar veneau din spital...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2.saptamna asta, miercuri seara, eram cu anne si ne intorceam de la brutarie si treceam pe langa o casa parasita ca sa ajungem acasa.cand ne duceam catre brutarie am auzit in curtea casii un zgomot ca niste pasi de animale.cand ne intorceam am auzit alt zgomot care venea de la casa si mereu ma uitam in spatele meu sa vad daca este ceva(caini pisici etc) sau cineva(oameni). a doua zi(adica ieri)ne plimbam si m-am enervat pe casa si am aruncat o pietricica in ea. piatra s-a lovit de geam de parca fusese ghidata iar eu nu prea am tinta.seara ne-am dus iar la brutarie si aveam un sentiment ciudat si enervant.intr-un final am gasit inchis la brutarie si ne-am intors.cu o zi inainte latrau caini cand treceam dar ieri era liniste. dupa ce am trecut de casa si cu cativa metri de pod am auzit un zgomot. m-am intors si am vazut un om in spatele nostru. i-am spus lui anne dar ia nu m-a crezut si cand a vazut ca maresc pasul a venit si ia si a vazut ca era cineva in spatele nostru.am fugit repede si mereu ma uitam in spate si vedeam ca omul ala era mai aproape. apoi am cotit la stanga si am ajuns acasa.am vazut ca omul ala a luat-o la dreapta si ne-am calmat. dar cred ca acel om venea din dreapta pentru ca noi veneam din stanga si nu i-am auzit pasii decat atunci cand a ajuns aproape de noi. dar drumul a fost foarte ciudat pentru ca era extrem de liniste si mereu aveam un sentiment neplacut... totusi a fost fain drumul nostru!happy