Team Viewer, dar ca sa intri iti trebuie sa ii stii IP-ul si parola...si va stii ca ii intri in calculator! Totusi, caculatorul e ceva personal si nimanui nu cred ca ii place sa intre cineva in calculatorul lui...si mai ales fara ca el sa stie...
Real VNC însă trebuie instalat şi pe calculatorul pe care vrei să-l controlezi sau Remote Desktop-ul de Windows în cazul în care calculatorul pe care vrei să intri are IP public şi cunoşti parola calculatorului. Însă ele pot fi folosite doar cu acordul proprietarului acelui calculator alfel rişti un dosar penal.
Sunt programe de genu dar pentru a putea utiliza trebuia sa ai si tu un virus (trojan horse) si nu-i chiar asa distractie mare pentru ca orice poate face acelasi lucru ca tine si sa-ti umble in calculator.
Scuze dar pentru asta nu prea cred ca sunt programe asa de usor de folosit...cred ca si Hakeri au ceva bataie de cap pana sa faca asa ceva chiar daca ei stiu pe derost ce trebuie sa faca le ia ceva timp pana sa o faca.mai intai incepe si tu cu chestii mai marunte si vezi daca reusesti inainteaza si progreseaza.Multumesc
Ce anume vrei sa "controlezi"? daca chestii de genul "nu cumva e invisible pe mess", atunci nu te complica cu trojani... si da, o astfel de activitate poate fi obiectul unei eventuale investigatii penale (daca se afla despre ea )
Narcis2007 întreabă: