anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti vreun program pentru YM sa-mi arate arhiva unei conversatii de acum 4 luni?

Răspuns Câştigător
| Krina a răspuns:

Daca ai setat sa-ti fie salvate arhivele se poate. Exista un program "yahoo messenger archive decoder" si "archive reader". Le gasesti pe google. Ti-l recomand pe al doilea.

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu stiu ca daca nu ai avut arhiva activata, nu s-a salvat nimic. Daca ai avut-o, gasesti in arhiva de pe messenger: preferences>archive>view archive.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca sa poti vedea ce ai conversat in trecut trebuie sa ai salvata in prealabil in yahoo messenger optiunea de ati salva toate conversatiile, dupa aceea le poti vedea la Archive
Pentru a activa salvarea mesajelortonguereferences->Archive->Yes, Save All My Messages

| tukhey23 a răspuns:

Eu nu stiu, daca exista...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Optiunea save my all mesages a fost activata atunci, dar imi arata ce am vorbit cu persoana acum 2 luni, iar eu am nevoi acum 4 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai in propertis posibilitatea sa setezi inregistrarea arhivei. Daca nu ai bifat casuta, nu ai arhiva.

| psiholoaga a răspuns:

Nu se poate. Daca era setat sa salveze arhiva inca de acum 4 luni, trebuie sa fie acolo arhiva. Limita nu e de 2 luni. Daca tie pana acum 2 luni iti arata arhiva, inseamna ca acum 2 luni ai activat arhivarea.

| aloino a răspuns:

Da

| Alchambra a răspuns:

Toate au YM cu arhiva...si probabil ca daca te uiti la Contacts- Message Archive vei gasi ce te intereseaza...conteaza sa intri pe acelasi calculator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Neee sryhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care stie cum se face ca yahoo archive reader sa imi mearga`... l`am instalat dar nu`mi arata nici un id`! va rog ajutati-mabig grin pas cu pas`!