| ladyy a întrebat:

Stiu ca avem o viata si trebu sa o savuram din plin, dar nu prea stiu cum sa fac acest lucru, poate ma ajutati voi?

8 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Pai daca esti tanara si nu ai obligatii, profita din plin, ca nu stii ceea ce iti rezerva viitorul, mergi la cinema, teatru, la spectacole, mergi la disco, iesi la plimbare cu prietenii, mai citeste o carte.Succes.

| Wtf9000 a răspuns:

Si ce inseamna o viata savurata din plin?

| tukhey23 a răspuns:

Eu zic asa:intra in generatia emo. date mare pe la Tv. si ajungi si o vedeta si iti traiesti si viata. Daca nu vrei asa... apucate de un sport extrem happy

| mircea a răspuns:

Pentru a-ti trai viata din plin, priveste mai ales in jurul tau si nu peste "mari si tari". nici nu stii cata "viata" este in jurul tau!

| jani a răspuns:

Simplu...nu amana pe maine ceea ce poti face azi...si nu regreta azi ce ai fi putut face ieri... o viata cat mai fericita!

| bunica a răspuns:

Iubeste frumosu, natura, muzica, oamenii, pasarile, animalele si te asigur ca vei simtii cum traiesti viata din plin.

| alecs_6027 a răspuns:

Iesi cu prietenii...in aer liber cu rolele, cu bicicletele .in parc... du te la film cu ei.ascultati muzica. .inchiriaza un teren de tennis si omoara ilaughing...eu asta fac...big grinbig grin...si sper ca o sa ti placa si tietongue

| andu_8743 a răspuns:

Cred ca manelele-s de vina:-b