| Nick2001 a întrebat:

Stiu ca e putinj cam repede sa ma gandesc la asta dar...Sunt baiat acum e vara apoi e toamna si urmeaza si iarna iuar eu nu stiu cu ce sa ma duc cu colinda, am 13 ani si nu vreau sa ma duc cu,,Steaua sus rasare,, pare cam stupid si in plus sunt si destul de inalt ce pot sa fac cu ce sa ma duc nu prea am cu cine sa merg ...as putea sa merg cu fetele cu colinda?

2 răspunsuri:
| George8916 a răspuns:

Eu nu ma duc niciodata.Nu stau sa cersesc pe la usi. Am bani de la parinti.
Dar daca vrei iti lasi prietenii/prietenele sa decida ce cantati, dar nu stiu cati o sa va primeasca.
Bafta!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

E adevărat că anotimpurile se succed cu repeziciune și, în curând, ne va bate la ușă, frigul. Brrr, nu vreau! : ))
Problema ta... Contează să ai persoane dragi alături (fete, băieți, orice), cu care poți râde, comunica, glumi, colinda etc. E destul de dur și nedrept, termenul "a cerși", când, de fapt, "a colinda" e o tradiție, o bucurie sufletească, de a oferi, ori de a primi colindul. Du-te cu încredere, dar nu de unul singur. E mai tentant să fiți în grup.
Până atunci, îți poți face noi prieteni, cu care să împărtășești (la momentul cuvenit) bucuria colindului și a dulciurilor.